Tuesday, November 13, 2007

Svensk media har telepatiskt kontakt med Gud?

Svensk media har rapporterat att en ny danska regering kommer att vara beroende av stod ifran det nya lilla partiet Ny Alliance. De har dessutom rapporterat att andra partier far tillrackligt manga roster sa att Dansk folkeparti inte kommer att behovas till en samregering.

Nu nar val resultatet ar mer tydligt sa ser det ut som svensk media har rapporterat helt fel information. Var det inte Gud dom fick sin information ifran? Det kanske var ett kopplingsfel, kopplades dom till helvetet nar dom vill komma till Gud for sina konsultationer om valresultatet? Vem vet. Verkligheten ser ut att var motsaten till vad media forsokt beskriva. Den borgerliga samregeringen far okat stod och sitter sakrare an tidigare, vanster blocket har fatt minskat stod enligt prognoserna.

Det ar sorgligt att man inte kan lita pa den svenska pressens val bevakning. Trots alla miljoner i press stod till svenska tidningar har dom inte kunnat lyckes med en enda klar tydligt val rapport. Man tvingas lasa danska tidningar och blog kommentarer for att kunna fa en sann bild av verkligheten.
DN DN2 DN3 SVD SvD2SVD3 SVD4SVD5 SVD6 AB AB2

1 comment:

Skuncke said...

Tråkigt att Nasse Kadaver inte får större betydelse, drygt 2% av "danskarna" vill ha ett niggerland, synd att de inte är så visa som svenskarna.