Monday, November 12, 2007

Djurplageri mot manniskor. Rekord i sadism?

Den som trodde att vi gar emot ett mer upplyst, modernt och fredligt samhalle borde tanka efter en gang till.
"En 19-årig kvinna piskades, brändes och misshandlades av sin partner medan hon hölls fången i nio dagar i ett skjul i Köpenhamn. I söndags lyckades hon rymma och har nu förts till sjukhus.
- Jag har aldrig sett så våldsamma skador, uppger Henrik Svindt vid Köpenhamnspolisen.
Brännskador efter kokande vatten, spår efter piskrapp och ett avkapat lillfinger är bara några av skadorna som polis och sjukhuspersonal funnit när de undersökt kvinnan.
Hon har misshandlats under det senaste året av den 19-årige mannen som hotade mörda hennes anhöriga om hon sade något. Kvinnan lyckades rymma och få tag i en telefon så att hon kunde kontakta sin familj. Mannen greps på måndagsförmiddagen. Kvinnan har fått polisskydd eftersom man fruktar hämndaktioner från mannens anhöriga." ur SvD

Det ar en hel del fragor som dyker upp. En fraga ar hur det kommer sej att offret fruktar hamndaktioner fran torterarens anhoriga? Det mest sjalvklara borde vara att torteraren har hamndaktioner att frukta, inte offret. Det hela ser mycket underligt ut, jag vill nu bara veta mer om vad som hant, varfor och vilka de inblandade var.

1 comment:

Skuncke said...

Så lustigt att just de svenska medierna råkar utelämna att detta dåd var utfört av en muslimsk libanes. Ett misstag förstås, det kan aldrig vara fråga om desinformation eller censur.