Sunday, October 21, 2007

Eskalerande konflikt i Kurdistan.

PKK har bedrivit ett terror krig emot turkiet. Under de senaste 10 aren har 40.000 manniskor dodats i terror attentat. PKK anvander typiska terrorist metoder. Man har sprangt otaliga bomber i turistorter langs den sodra kusten. PKK gommer sej i Kurdistan i Norra Irak och har nyligen infiltrerat och dodat ett flertal soldater i Sydostra Turkiet. PKK har bedrivit terrorist verksamhet i Europa, flera Europeiska politiker har mordats av PKK. PKK ar en marxistisk islamistiskt organisation som fatt stod av Iran och Syrien. Dom finansieras av stod ifran Kurder som bor i Europa och andra lander. Dom har stora inkomster ifran narco trafiking da dom smugglar nakotika och hjalper andra smuggla narkotika mot en avgift. Dom ar forklarade en terrorist organisation av de flesta europeiska lander. Inom kort kommer formodligen Turkiet att inleda aktioner och flytta in militara styrkor in i Norra Irak for att satta stopp for PKK. Det kan leda till fordrojd ekonomisk utveckling i Norra Irak som ar beroende av trasporter in och ut via Turkiet. Kurdistans ekonomi har haft en mycket stark utveckling sedan de befriades fran hoten ifran Saddam regimen. DN Mer information om kurdistan
SvD SvD2
Senaste Nytt! Enligt uppgift sa erbjuder PKK nu vapenvila. Det kravdes att det turkiska parlamentar godkande en invasion av gransomradet in pa Irakiskt terratorium i den Kurdiska regionen. Det aterstar att se vad Turkiet gor nu nar PKK kanner sej pressade och hotas av angrepp och forstorelse efter att ha kant sej trygga pa andra sidan gransen.

4 comments:

Herman said...

Du skriver som om det vore en kommuniké från den turkiska militären. Vi alla vet vad PKK (Kurdisytans Arbetar Parti) har åstakommit för kurder och vad de vill. Är det brott att vilja leva och skapa förutsättningar för sitt förtryckta folk? När turkarna har ett språk och det är VÅLD då har man inte så många alternativ att välja än att försvara sig. Det är inte svårare än så! Titta bara vad turkarna (folket och militären) gör med de kurdiska folkvalda. Det är Aparthied i högsta grad! Varje dag fängslas och grips kurdiska politiker och demokrati förspråkare, ser ni inte det!? Turkiet bedriver stasterrorism mot kurder på alla fronter. Har du någonsin frågat dig vad en soldat från Istanbul eller Izmir gör i Kurdistan? Vad gär tusentals turkiska soldater i de kurdiska områden och terroriserar befolkningen? Är man ute efter "Terrorister" då får man ta smällen också!

Delalo said...

Det är rätt och terrorstämpla en organisation som PKK, det är rätt att klä ut sig till kurdiska rebeller avrätta kurder och skylla det på PKK, det är även rätt att bränna tusentals byar och göra miljoner kurder hemlösa. Men det är fel att Kurder försvarar sig och kämpar för sina mänskliga och kulturella rättigheter. Alla vet vilka derin devlet är (djupa staten), alla vet också vika TIT, JITEM och likanande terrorist organisationer är som inte så längesen avrättade 10 kurder varav 8 av de var barn.. SDamtidigt som TIT offentligt skröt om denna terror attack och sa för varje turskisk soldat ni dödar ska vi ta minst tio kurder så skyllde alla turkiska kvällstidningar det som vanligt på PKK... En sak som turkar, vissa svenskar och övriga världen vägrar förstå eller helt enkelt inte vill förstå är att Turkiet med sina politiker och millitärer är den största terroristen. Låt inte millitären hjärntvätta er skicka inte era bröder till ett onödigt krig där bara millitären och andra investerare vinner på.

Free said...

ditt bloggnamn är så motsägelsefullt i förhållande till det du har skrivit att man inte vet om man ska gråta för dig eller tycka synd om dig.

Befria Media? du har skrivit precis va den så kallade svenska "vidarebefordra-media". min definiation av svenska medier.

yassir Arafat, Nelson Mandela och deras partier stämplades som terrorister, men väst kunde inte blunda längre och gav de fredsnobel. Kurder = PKK har all rätt att försvara sig. Kurder har lika rätt som alla världens folk att kräva hur de vill leva enligt som det står i FN:s stadgar. Det politiska och ekonomiska intressen som har terroriststämplat PKK och inte ett resultat av PKK:s handlingar det vet alla om.

PKK är en reaktion av turkiskt förtryck på kurder och en omfattande assimilation av kurder. Hade kurder varit lika värda och inte förföjlts av turkar så hade PKK inte funnits.

Din stat IRAN bedriver statsterrorism och dödat två kurdiska partiledare och många högt uppsatta i både Europa och Kurdistan. Med facit i handen.

Den sortens hyckleri går inte hem. nånstans.

BefriaMedia said...

Den aktivitet som PKK bedriver ar ren terror. Om dom sysslade med fredlig aktivitet som information, valdeltagande och upplysning sa vore det en helt annaN sak. Dom spranger bussar och manniskor i smabitar, runt 40.000 har dodats pa ungefar 10 ar, det ar mord och terror. Om du menar att dom ar fortryckta i Turkiet sa kan dom forsoka paverka den turkiska politken, varfor tar dom till terror? Det finns flera fredliga Kurdiska partier, varfor kan inte PKK gora som de andra och sluta doda och bedriva terror. Mot terror av TIT maste kurder rakna med, om ointe PKK fanns sa behovdes inte TIT. Koalitionen (och usa) i Irak har stoppat MEK, for att fa fred i regionen maste all terror stoppas, inklusive Irans statsterror, TIT, MEK, och PKK.