Monday, October 29, 2007

Brottsligheten okar och BRA rapporterar motsatsen.

"Våldet ökar inte bland unga enligt Brottsförebyggande rådet (Brå)."
"Men sjukhusens egen statistik visar tvärtom att antalet unga mellan 15 och 24 år som sökt vård efter misshandel ökat markant."
Replik fran BRA: "Brå står dock fast vid att ungdomsvåldet inte ökar trots statistiken från sjukhusen."

BRA ar en relik som finns kvar efter sosse regeringens forsok till verklighets forfalskning med hjalp av statistik. Med falsk arbetsloshets statistik och brotts statistik har man i atskilliga ar forsokt skonskriva det svenska "paradiset". Sanningen pekar dom i ogat men dom blinkar inte och svarar som en papegoja, "allt ar normalt, det finns inga problem". Jag litar mer pa utlands statistik om sverige, tex Interpol om brottsligheten. Man ska komma ihag att numera raknas inte ens misshandel om man inte blivit omplastrad pa sjukhus. Det finns darmed stora morkertal om mass valdet i Sverige. Polisen vill forsoka minska valdet i en ny kampanj. Med 100.000 nya poliser och privat vakter sa kan en marginell minskning formodligen ses, men det har man inte planerat. Man ska forsoka ta bort alkohol ifran mindreariga. Ar det en ny metod, varfor har man tillatit det forut? De underliggande orsakerna till massvaldet kommer att finnas kvar. Man har inte borjat undersoka eller ens tala om saken. Valdet skenar ivag utom kontroll, andelen radda svenskar okar, nu ar 80% av svenskarna radda att ga ut. Polisens minimala insatser kommer inte att racka langt, en anledning ar ju att polisen blir kallad efter att brott redan har intraffat, da ar det for sent. SvD SvD2 SvD3 SvD4 SvD5 DN DN2 DN3 DN4 DN5

5 comments:

Platinaapa said...

Klockrent skrivet, att socialdemokraterna har skapat ett otryggt, farligt samhälle är det ingen tvekan om. Frågan är bara när de själva kommer få upp ögonen och skylla allt på högern...

Olof Malmberg said...

http://svt.se/content/1/c6/52/16/44/vald380.jpg

Där har du sjukhusens statistik som du åberopar i första raden av ditt inlägg.'
Synd bara att den motsäger resten av ditt inlägg, det grövsta våldet toppade -94.
Och har du någon länk till interpol-statistiken som du dillar om hela tiden, som du uppenbarligen tror att dom själva samlar in på landsnivå.
Du är ju fan skrattretande.

Skuncke said...

Låter som klassisk...
RAS-SKÄNDNING(1 a). handling (begången av en person tillhörande en främmande ras, t. ex. sexuellt övergrepp mot ngn) som uppfattas ss. en skändning av rasen. AURÉN ResMänn. 28 (1937). Källa; http://www.saob.se/

BefriaMedia said...

olof malmberg,
Interpol samlar in sin data ifran medelmslandernas polis myndigheter, inte ifran de olika landernas statistikbyraer. Darfor kan siffrorana nar det galler svensk statiskt skilja sej kraftigt fran den statligt sammansatta statistiken. BRA sysslar med skonskrivning och ren forfalskning av den verklighet som finns. Synd att du ar blind for det enkla faktumet att BRA nu bevisligen ljuger som kallorna till artikeln visar. Du har helt enkelt inte fattat vad som skrivs.
Las om artikeln om du behover;
http://www.svd.se/stockholm/
nyheter/artikel_542923.svd

BefriaMedia said...

Olof, lite mer fakta till dej,
Anmälda misshandelsbrott utomhus har nationellt sett ökat med 17% sedan januari 2005. I Värmland har det hittills i år ökat något mindre, med 15,4%.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33874&a=
953292&lid=senasteNytt_364020&lpos=rubrik_953292

"Antalet rån i Värmland har ökat explosionsartat de senaste åren. I Värmlandsnytts undersökning visar det sig att rån mot butik och bank har ökat med 400 procent sedan 2004."
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33874&a=
954877&from=tipsa

"Alltfler utsätts för våldsbrott i Södertälje. Enligt statistik från akutmottagningen på Södertälje sjukhus, så visar en jämförelse mellan årets första sex månader och samma tid förra året att antalet personer som sökt vård efter våldsbrott har ökat med 14 procent"

http://www.sr.se/Stockholm/nyheter/
artikel.asp?artikel=1690967

Enligt rättsläkare som Ekot talat med ser man i dag en våldsanvändning som var ovanlig bara för fem år sedan.
"...att sparkar mot huvudet på redan nedslagna personer ökat med 100 procent mellan 1996 och 2006."
http://www.sr.se/ekot/
artikel.asp?artikel=1690688

Det nagra tusen fler exempel. Sverige ligger samst till i brottstatistiken i europa, det ar en allvarlig situation vi har.