Wednesday, May 19, 2010

Varför partierna valde islam som Sveriges framtid.

En medborgare skrev en text som varnar om islam i Sverige. Läs hela texten här.

En del i texten som saknas är kopplingen till hur islam som många tror bara är en religion, blir ett politiskt styrsystem i Sverige. Det borde illlustreras bättre. Om vi ser allt som händer omkring oss så borde man inse att situationen snabbt förvärras.

Vilksattacken är ett bra exempel på att islam inte är en religion, det är en mordisk rörelse med diktatur, krig och mord som mål. Det är en ovanlig rörelse eftersom den tolereras av alla länder till skillnad mot nazism och kommunism. Islam har ingen diktator, ingen ledare, den har infiltrerat överallt och islam tar ofta makten när de är tillräckligt starka.

Vi behöver inte lära oss koranen för att visa hur farlig islam är, vi behöver bara visa upp vad muslimerna gör (Uppsala, 9-11, mm), hur de beter sig, hur de pratar.

Alla som läst facebookkommentarer skrivna av muslimska invandrare i Sverige inser omedelbart att dessa individer är absolut livsfarliga och totalt efterblivna, en svensk 6-åring skulle kunna argumentera klokare än de muslimer som härjar på facebook och på politiska möten.

Ni som läst facebookkommentarerna om Vilks mm, inser snabbt att så gott som alla muslimer, kanske 98 % av dem har ett makalöst djupt hat för oss, för Sverige och för svenskarna. Det hatet är så djupt att de med lätthet kan ta till våld, de är mao farliga sociopater. Vi måste inse att deras beteende är en bakomliggande orsak till att de alltid för krig, bränner ned samhällen, förstör och skiter i allt.

De förstör de samhällen de bor i. Därför handlar det inte om att integrera dem, de måste tillbaks till sin hemländer. Vi ska inte ge dem 100 gånger mer pengar än de tjänar i sina hemländer om de jobbade bara för att vi är korkade, naiva och lättlurade och aldrig gjorde en kulturstudie. De ska inte ha en krona av våra skattepengar, de ska hem. Ett sätt är att dra in alla bidrag till dem, då lämnar de landet omedelbart, frivilligt.

Vi som reagerar på hur muslimer i Sverige beter sig, vi ser att inga partier eller politiker regagerar på hur Lars Vilks var nära att mördas i Uppsala och kanske en andra gång i hemmet om han hade varit där. Vi inser hur snabbt det går åt helvete om enpartistaten får fortsätta styra.

Enpartistaten är de sju riksdagspartierna som inbördes blir olika stora i valen, men deras politik skiljer sin inte ett dugg på området om islams införande i Sverige och en större massinvandring.

Varför stoppade polisen Vilks föredrag när de istället kunde gripa muslimerna, varför åtalas Skånepartiet av en ny JK som ersatte den föregående JK som sagt att vi ska bevara yttrandefriheten?

Skitpratpriset får Fredrik Reinfeldt som sade om Vilks "– Det här prövar, om man kan belägga att det är det som är grunden, vilket det synes vara, naturligtvis gränserna för yttrandefriheten, vilket Lars Vilks själv påpekat."

En fråga man måste ställa sig är varför enpartistaten, dvs. de sju riksdagspartierna i åtskilliga år kämpat emot religionen och försökt få bort alla kristna inslag i samtliga samhällsområden men samtidigt så kämpar de i motsatt riktning när det handlar om islam.

Muslimer får moskeer betalda med skattemedel, de får stora markområden i den svenska idyllen till sina egendomar, skolor, moskeer etc. De får egna moskeskolor, sk. madrassahs som finansieras av skattemedel, de får sina organisationer och grupper finansierade med skattemedel, även de grupper som aktivt kämpar emot yttrandefrihet i Sverige och för radikala islamistregler.

Politikernas tolerans för islam kanske beror på att muslimer förverkligar en ide som partierna sympatiserar med och som politikerna i hemlighet försvarar. Den ledande socialdemokraten Reepalus verksamhet i Malmö går ut på att få bort judarna, men han har aldrig sagt det i direkta termer, han bara antyder det indirekt. Inga andra politiker eller partier har kritiserat socialdemokraternas judehat med KD-ledaren som enda undantag vad jag vet.

Medias tystnad om detta sammanfaller med politikernas tystnad. Reeplau och händelsen i Uppsala när Lars Vilks misshandlades och stoppas trots närvaron av en stor polisstyrka visar att vara beslutsfattare låter allt hända. Åtalet mot Skånepartiets valaffish visar att enpartistaten inte tolererar kritik mot det nya herrefolket. De tillåter våld och förtryck genom att vara passiva och tysta när islamisterna tar över gatorna. De 2-3 miljoner invandrare och muslimer som kan rösta väljer enpartistaten och som tack får allt serverat på guldfat. De är nu enpartistatens militanta försvarare och därför bryr sig partierna inte om att stoppa eller ens kritisera militanta hatangrepp oavsett hur vidriga och antidemokratiska de är. JK själv gör samma sak, men på ett kontor istället för på gatan. Ett hatangrepp.

Lars Vilks, svenskar och väljare står enade mot enpartistaten och mot det kommande muslimska maktövertagandet i Sverige. Därför finns det bara en sak att göra, det är att välja rätt parti som förhoppningsvis snart inser att muslimer inte hör hemma i Europa.

Om vi inte gör det i detta års val, och om inte Sverigdemokraterna får någon verklig makt och inflytande så kanske man aldrig kan ändra landets inriktning. Om inte moskeerna stoppas och muslimerna stoppas nu så kanske det enda framtida verklighetscenariot blir krig, ett inbördeskrig i Sverige. Då, i framtiden när det blivit försent kan alla partier ha bytt sida och kämpar enade mot muslimerna på gatorna, ett beslut för sent.

Ett val är lättare att hantera, därför borde alla välja att bli politiker nu istället för att bli skyttegravssoldat i framtiden. Valet i September 2010 är livsviktigt. dn kvp sds sds skanskan hd svd Fria Tider

3 comments:

allah said...

Tack för att du hjälper till med spridningen av dokumentet. Det du fördjupar med i ditt inlägg är mkt bra

Anonymous said...

Det blir för mycket nu,
de i den PK-korrekta sjuklövern sitter där och är på god väg att ta död på vårt land.

Att ingen av dessa folkvalda fattar vad som är på gång, är för mig en gåta.

Allt är dessutom väldigt tydligt,
bara man använder den stora klump man har ovanför halsen.

Kalleman

World traveller said...

Mycket bra skrivit. Jag ber alla svenskar som kan att skriva ut artikeln och sprid den overallt, pa tag, bussar, arbetsplatser, skolor m.m. Folk maste fa upp ogonen.