Wednesday, April 22, 2009

Reinfeldt besöker Turkiet, vad sade mannen?

Reinfeldt vill att Turkiet blir "en bro till de muslimska staterna". Han vill göra Turkiet till en EU nation. Han har sagt att han ska göra ALLT for att Turkiet med sina 70 miljoner muslimer ska bli EU medlemmar vilket skulle ge alla turkar frihet att flytta till vilket EU land de vill.  

En turk sade att "alla vill flytta till Sverige". Lyssna på TV klippet nedan. 

Enligt SR blev det folkfest: "Kulu var klätt till fest i blågula färger och gatorna kantades av vinkande och applåderande, spelande och dansade. Kulu, en by på den anatoliska högslätten, har en säregen kärlekshistoria med Sverige, med alla sina Restaurang Sverige, Olof Palmeparker och Olof Palmegator – och sina 38 000 människor exporterade till Sverige sedan 60-talets början."

Reinfeldt sade " vi vill rikta ett varmt tack till Kulu". Enligt SVD så pratade han med byborna, nästan alla vädjade om att få visum till Sverige. 

De flesta turkar som kommit till Sverige kommer ifrån Kulu. Turkarna i staden sade: "vi kan lösa problemet (i väntan på EU medlemskap) med en gång, ge oss visum till Sverige så kommer vi allihopa till Sverige, vi flyttar med en gång. De ska komma till Sverige,  hur som helst, när som helst, alla vill komma till Sverige", sade Turken Ayan Bulut i Kulu. Han talade svenska. 

Vi vet vilken religion och nationalitet som Reinfedt prioriterar när han hyllas i muslimska länder och när han hyllar och tackar det turkiska folket för att de byggt Sverige. Vi kanske en dag får se geniet hylla och tacka svenskarna för sitt arbete med att bygga Sverige? Förmodligen inte. Den mannen måste väljas bort, han har inget intresse av svenskar och han är ett hot mot Europa. Det visar kommentarena han gör i andra länder. Jag fick en känsla av att Reinfeldt fick lite imperialistiska känslor. Han skulle nog vilja bygga en mur runt Turkiet, plantera en flagga och göra Turkiet till svenskt territorium. 

Jag har lärt mig en hel del om Reinfeld på 2 år. Förut tyckte jag att de som kallade honom för landsförrädare tog i, det var alldeles för extremt att kalla honom det. Arligt talat så hade jag ingen aning om hans extrema åsikter och planer. Jag visste inte mycket om honom då, men det jag har lärt mig under 2 år gör att den beteckningen inte är så långsökt längre. En annan passande beskriving är, "korkad". Ungefär som tidningarna som kallar Kulu "svenskbygd". Den mer korrekta beteckningar är att kalla Sverige "turkbygd". hd dagen sr svd  svd dn ab

 
 

1 comment:

Robin Shadowes said...

Vi kommer bli en liten provins i Turkiet och svenskarna en minoritet i sitt eget land. En del tror att det kommer ta 50-60 år. Detta visar tydligt att det kan gå mycket snabbare än så, på bara några få år. Ja 32-dels negern är en superförrädare. Här en bild som säger väl vad jag tycker om kräket.

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=96376772&albumID=636298&imageID=44219701