Sunday, September 28, 2008

Slut pa vansinnet med den okontrollerade massinvandringen.


Nyvalet i Osterrike gav FPÖ och BZÖ 30 % av rösterna. Bägge partier är emot den vansinniga massinvandringen som inte bara pågår i Sverige men även pågår i mindre farlig omfattning i Österrike och andra länder. De som förr varit störst, Socialdemokraterna och de konservativa, fick färre röster än FPÖ och BZÖ ihopräknat vilket är ett hoppfullt resultat. 

Partier runtom i Europa som är emot massinvandring har fått större stöd för varje val i alla västländer som är utsatta för den farliga utvecklingen. Oppositionspartierna i Österrike har nu rekordstort stöd vilket reflekterar hur trötta och förbannade österrikarna är på de problem som inget traditionellt parti har velat ta itu med där. 

Sverige som har en mycket svårare situation än Österrike kommer att se oppositionspartierna som är emot masssinvandringen att öka. Det är inte helt osannolikt att de två svenska partierna Sverigedemokraterna (sd) och Nationaldemokraterna (nd) kommer att erhålla väljarandelar som liknar motsvarande partier i andra länder. 

I Sverige så är nästan alla faktorer som spelar in i valet avsevärt mycket sämre än i Österrike. Vi har högre brottslighet, vi har långt fler falska flyktingar, dvs människor som inte har skyddsbehov men kräver flyktingstatus, vi har långt fler nyanlända som lever på socialhjälp, vi har långt fler som aldrig kommer att anpassa sig till vår kultur, vi har långt fler muslimer och vi har en avsevärt mycket större andel av vår nationalbudget som går till massinvandringskatastrofen. Dessutom så är var ekonomi mycket sämre än den i Österrike. 

Eftersom svenskarna är långsamma med att reagera över problem så tar det längre tid jämfört med andra länder innan vi vaknar och väljer partier som vill rätta till ett problem. 

Andra faktorer som bromsat en klokare utveckling i Sverige är den massiva media-propagandan som nästan till 100 % försvarat kulturskifte och massinvandring med förtigande av samtliga relaterade problem samt hets mot oppositionen.   

Hur media och yttrandefrihet ser ut i Österrike är oklart men den situationen kan knappast vara lika förtryckt som i Sverige. I Sverige har vi så gott som en total censur och utplåning av alla negativa nyheter om massinvandringen och dess följder. 

Hetsen mot folkrörelsen mot massinvandring fortsatter i svensk medias beskrivning av oppositionen, de kallar all opposition "extremhögern" trots att Sverigedemokraterna har väldigt många f.d. socialdemokrater och några kommunister som medlemmar. När blev kommunister "extremhöger"?  

Radikalerna i media och massinvandrings-extremisterna i riksdagspartierna har inte begripit och kommer aldrig att begripa att alla svenskar utom några hundra extremister vill ha ett slut på massinvandringen och ett snabbt återförande av tryggheten och ekonomiskt välstånd i Sverige. Det kan inte inträffa förran alla som ljugit om sin flyktingstatus återsänds och alla kriminella invandrare med deras familjer utvisas. Det kräver givetvis att alla nuvarande riksdagspartier förlorar makten och det är upp till varje svensk att se till att det sker, det är en plikt om man vill försöka återställa en nationell harmoni. AB  DN SVD

2 comments:

vinterbadaren said...

I sinom tid sitter både "Sverigevännerna" och mesarna SD samt "Nationalisterna" ND i Rosenbad men frågan är om det inte då redan är för sent att rädda fosterlandet. Kvarstår i så fall att svensken som i forna tider går man ur huse och handgripligen kastar ut inkrätare och landsförrädare!

BefriaMedia said...

Besluten att kasta ut brottslinga invandrare maste komma fran regeringen OCH kommunerna, de ar lika viktiga, I denna takt kan det ta 40 ar innan nagot markbart har hant, svensken ar langsam. Det kan vara forsent redan nu, men det ska inte hindra oss att gora sa mycket vi kan tills dess hela sverige raddats. Kampen slutar aldrig.