Tuesday, August 19, 2008

Beryktad gatuterrorgrupp uppmanar till öppet våld.


Beryktad gatuterrorgrupp uppmanar till öppet våld.

Den beryktade gatuterrorgruppen Expo/afa/antifa sätter upp flygblad och uppmanar att folk ska misshandla ett utpekat barn. Barnet är en 18-åring som fått sina personliga uppgifter uthängda med bild och personnummer.

Den vänsterextremistiska gatuterrorgruppen har en hemsida med uppmaning till våld och har publicerat personuppgifterna på 18-åringen. Underligt nog så har inte sidan stängts ner av myndigheterna, ännu underligare är att de ansvariga för hemsidan inte gripits, det är hur enkelt som helst att spåra upp de ansvariga men polisen är kanske fullt upptagna eller kanske har någon annan förklaring?

Åsa-Nisse polisen i Uppsala säger att "Det är mycket svårt att utreda den här typen av brott och ingen lär anmäla sig själv frivilligt".

Istället för att spåra dem som ligger bakom hemsidan så vill han att brottslingarna anmäler sig själva.

En god idé, så löser vi all brottslighet i landet, vi uppmanar brottslingarna att anmäla sig själva. Är detta ytterligare en "Rödeby-Polis"? AB

3 comments:

Peter said...

Påminner mer om en Åsa-Nisse variant. Men vem är förvånad?

Anonymous said...

Jag delar fullständigt din åsikt om Åsa-Nissepolisen, men faktum är väl att det faktiskt i princip är omöjligt att utreda denna typ av brott? Enda sättet är väl för polisen att samla ihop många affischer, och sedan ta fingeravtryck på alla dom, och se ifall dom ser samma fingeravtryck på flera av affischerna. Men att dom skulle ta sig an det är väl lika troligt som att man kan ta djungeln ur negern.

Varför kallar du förresten 18-åringen för "barn"? Det blir lite löjligt i o m att vi talar om en myndig person.

Johan Björnsson

Motpol.nu

BefriaMedia said...

Johan, utredningen borjer med hemsidan. Det ar enkelt att hitta de som skrivper den, sen foljer man upp fran de ansvariga, man kan sakert hitta andra bevis som ledar vidare.

Men det verkar som polisen inte vet eller inte vill gara sitt jobb. Om fallet laggs ner sa finns inte brottet i statistiken. De kanske vill ha de sa.

En 18-aring kan kanna sej vuxen, men de ar oftast omogna som barn, ungdom kanske ar mer korrept, men som jurdidisk term borde de kallas barn eller vuxna, darfor borde en 18-aring kallas barn i detta sammanhan tycker jag.