Tuesday, June 03, 2008

Iran vill utplana USA och Israel, igen.


Irans nya utspel tyder pa en vaxande hotbild mot vast. Retoriken okar kanske i samma takt de bevapnar sej med karnvapen. Vad kommer Iran att saja den dagen de har operativa karnvapen klara?

Kommer det en varning innan de spranger sina karnvapen eller stalls vi infor ett fullbordat faktum med ytterligare hot. Kommer de att krava att vi valjer mellan underkastelse och forintelse?

Hoten fran de muslimska radiklalerna ar ett resultat av deras primitiva civilisation. Deras koranskolor, regler och lagar tvingar muslimer till att tanka mer primitivt aven om en del muslimer vagrar finna sej i det och bryter sej ur det radikala regeltankandet och utbildar sej traditionellt vastligt.

Deras verklighetsframmande varldsbild gor att de tror att de kan ta sej till vad som helst, de berusar sej med fanatism och hetsar folkmassor att skrika dod och forintelse varje Fredag i samband med bonen.

Det oljerika Iran har inga normala diplomatiska forbindelser med omvarlden, de ar isolerade. Ledarna uttalar sej i hatiska och hotfulla termer och det har gatt deras ledare at huvet. De har mer pengar an Gud, de har handelforbindelser med manga vastlander trots deras retorik, de tror sakert att ingen vill stoppa deras forsok att bomba vastvarlden, det ar darfor de okar sina hot, det blir inga konsekvenser.

Det ar dags att infora total handelsblockad mot Iran, stoppa deras bensin import, landet stannar efter nagra veckor om man gor det. Varfor ska vast ge dem allt de behover via oljepengarna som de koper oss med nar man som svar far hot om ett nytt varldskrig?

Det ar dags att stoppa mullorna och arbeta for fred istallet for fortsatta hjalpa mullorna och underlatta deras radikala mordiska planer. Fox SVD

2 comments:

Landet som gud glömde said...

Skillnaden mellan Norge och Sverige är att i Norge är man för yttrandefrihet och demokrati. Där låter man inte terrorister och islam sätta agendan.

BefriaMedia said...

Ja, I sverige bryr man sej inte mycket om att asylsokande ar grova brottslingar och att ligor har automatvapen och bomber som anvands i krig,

Darfor skots 90% av polisen helikoptrar i smabitar och tilkallad polis gommer sej under pagaende bankran.

Forfallet forstatter, det blir farligare for varje dag och vi kan rakna med samre och mindre skydd fran myndigheterna.