Wednesday, June 11, 2008

Dra in uppehållstillstånd och medborgarskap för brottslingar.

Om den frågan ställs av en myndighetsperson, hur lång betänketid behöver man då för att svara?

1 millisekund? 1 minut? 1 vecka? 20 år?

Det är inte en svår fråga. Med allt grövre brottslighet inom alla kategorier så måste man göra något åt saken. Som videon i nästa inlägg visar så har alla gränser sprängts, vi har nästan 1 000 % mer brottslighet än i våra grannländer.

Lagman skriver i DN att invandrare med svenskt medborgarskap ska kunna utvisas om de begår brott.

”Invandrare som har blivit svenska medborgare bör kunna utvisas och mista medborgarskapet om de begår grova brott. Förslaget kommer från en av landets mer kända jurister, lagmannen Krister Thelin vid hovrätten över Skåne och Blekinge”. Krister Thelin i DN 2002-04-06

Om den regeln införts så hade det räddat många manniskoliv i Sverige. T ex det mord som inträffade hade kunnat undvikas om myndigheterna följde sina egna beslut, läs om fallet på Thoralf Alfssons blog.

Polisen är beredd att ge upp, de har ibland överlämnat kommandot åt rånare som tar över hela samhällen under sina rån, medan poliserna gömmer sig för att se rånarna helt lugnt promenera ut med bytet.

Det kan inte få fortsätta. Sverige är en stor fristad för internationella förbrytare och ligor som med krigsliknande metoder och vapen tar för sig. De få som blir dömda, skrattar åt oss i fängelset, de slipper ut efter några dagar eller veckor.

Givetvis ska brottsliga invandrare få uppehållstillstånd och medborgarskap indraget. Men det är bara en liten del av lösningen, tusen andra åtgärder måste vidtas.

Om man tar Denho Acar som ett exempel så kom hans familj från Turkiet till Sverige med 11 barn, familjen var analfabeter. Hur goda är framtidsutsikterna för en sådan familj i Europa?

De kom från primitiva förhållanden och de hade ingen anledning till att flytta till Sverige. De var inte på "flykt". De valde förmodligen Sverige eftersom alla lockas hit med hopp om livstids försörjning. Så blev det for Acars familj, de fick livstids försörjning utan någon annan anledning än att de lyckades ta sig fram, bra jobbat av utfattiga analfabeter. Pappan tröttnade efter ett tag på Sverige, han reste hem till Turkiet. Om han säkrat en svensk pension innan han reste är det ingen som undersökt. Man kan bara gissa.

Vi måste sluta med det vansinniga systemet att dela ut hundratusentals uppehållstillstånd till människor som inte har någon anledning att befinna sig i Sverige och som aldrig kan anpassa sig i Europa.

Politikerna har sagt att vi är så rika, vi har råd att ta in folk som har dålig inkomst. De menar att vi blir vi berikade med mat från olika kulturer, men det kan ju inte vara en godtagbar anledning för att ta in hundratusentals fattiga utan kulturell koppling till Europa.

Om vi är så rika, hur kommer det sig att vi inte räknar ut hur mycket invandringen kostar? Är vi så rika att vi kan spola ner guld och sedelbuntar i toaletten? Politikerna har agerat som om det finns obegränsat med resurser till invandringen men alla andra utgifter ska granskas i mikroskop.

Om vi är så rika hur kommer det sig att resurserna för samtliga samhällsfunktioner skärs ned? Om vi är rika, hur kommer det sig att nästan alla kommuner och sjukvårdssystem skär ned på service och utgifter?

Se filmen om hur en typisk politiker har en typisk motivering för massinvandring.

En politiker avslöjas:


SVD AB

4 comments:

Kronlein said...

Warum hast du deinen Video auf Englisch gemacht? Du musst doch wissen das die enzige Sprache der die Mühe wert zu lernen ist, ist Deutsch.

Kronlein said...

Ûbrigens, ihr Schweden wissen schon bereits wer der Herrscher von Europa ist. Es ist nicht Schweden.

BefriaMedia said...

Aber naturlich nicht, wir konnen sehr gut english verstehen aber nicht zu gut deutch. Das video bist auf youtube am English fur alles zu studieren.

And now go do the right thing.

Tyke Viking said...

Välkommen till landet Censurien!

Vi ligger nu på:
http://tyke-viking5.blogspot.com/

Kom gärna in och visa din avsky för Blogger/Google som kryper för
den ruttnande statsmakten och dess små kräk till medlöpare!