Wednesday, February 20, 2008

Ett nytt balkong mord.


Kroppen foll fem vaningar. Hon blev utslangd fran en balkong i Kalleback, Goteborg. Manga ringde polisen efter att ha hort brak i lagenheten och pa balkongen.

Den misstankte 23-aringen var mycket aggresiv och skrek "fan vad tung du ar" nar han lyfte kvinnan over racket och slangde ner henne till en omedelbar dod. Den misstankte tros vara son till kvinnan.

Mannen domdes till rattspsykiatrisk vard for ett mord han begick pa ett behandlingshem pa Marstrand i Februari 2007.

Mord leder till frihet efter knappt ett ar i Sverige. Sedan repeteras mardrommen igen och det blir ett mord till. Har myndigheterna ingen respekt for manniskoliv? AB SVD DN SVD AB

3 comments:

psykolog/pat said...

Tja, nu var det ju inte 23-åringen som greps som misstänkt, trots allt!Han sitter i säkert förvar på häktet i väntan på att hans dom ska tas upp i hovrätten, då han överklagat densamma. Felaktiga uppgifter cirkulerade ett tag mycket tack vare allmänhetens tendens att utan grund dra mycket förhastade och felaktiga slutsatser!

BefriaMedia said...

De verkade inte osakra i AB artiklen. En aning forvirring ar forstaelig de forsta timmarna innan en undersokning ar klar. Da fins det alltsa en 23-arig mordare som sitter pa haktet, (hoppas han sitter nagra ar till) och en till okand mordare i balkongfallet. Mer info ar bra, hoppas vi far reda pa identiteten snart.

Anonymous said...

Bloggen "Högerkänga" är under det senaste dygnet utsatt för en kampanj och fungerar endast sporadiskt!

Löser sig inte problemet inom rimlig tid kommer vi till vänsterpackets och muslimslöddrets förtret att lägga över till en egen server i ett land som EJ låter det fria ordet tystas av det politiskt korrekta patrasket och dess fega medlöpare!

Kampen den fortsätter med förhöjd styrka!