Tuesday, January 01, 2008

Riksdagen behover nyktra till.

Det kan vara en bra ide att stoppa alkohol servering for riksdagspolitikerna. Det tvingar politikerna att "nyktert"  analysera sina beslut. (ursakta, men jag kunde inte lata bli) Man kan undra under vilka former politikerna fattar sina beslut. Oftast sa far deras belut drastiska, oftast negativa konsekvenser for medborgarna. Oftast handlar det om att justera skatterna sa att  folk far annu mindre pengar over.  Hojd drivmedelskatt drabbat alla men mest de som inte har sa mycket och behover sina bilar, glesbygdsbor bla. Den skattehojningen ar vansinnig, man har ju hojt den skatten forut en massa ganger, kommer dom inte ihag det? Men om politikerna har minnesluckor sa kan ju spritstoppet hjalpa.

Arets markligaste handelse maste vara kungens Jultal. Det talet har forbluffat de flesta svenskar. Jag har inte hort en enda kommentar om att talet skulle vara bra eller ens accceptabelt. Kungen som borde vara den och har hittils varit den person som alltid forsvarar svenskar, svenskheten och traditioner mot olika hot.  I talet har han bytt princip, nu forsvarar han massinvandring och "invandrarungdomar". Vi vet att just invandrar ungdomar ligger bakom det mesta av allt som gor livet obehagligt i Sverige. Om man inte har levt instangd i en dammig vinkallare eller garderob sa vet man om att alla slags brottslighet och samhalls sabotage har gatt upp radikalt ibland invandrare.  Kungens egen dotter har en bekant som mordades av invandrare i gatuvaldet. Riccardo's misstankta mordare, de flesta ar invandrare,  ar nu infor ratta i det omtalade "Kungsholmsmordet".

En mycket intressant teori om varfor kungen holl just det talet har Herr Milld pa bgf.nu. Herr Millds teori finns att hitta har. Jag maste saja att han har manga kreativa ideer, aven om jag inte haller med om alla hans teorier. Denna teori var mycket bra.

Han teori gar ut pa att gruppen som ligger bakom talet, de verkliga makthavarna bakom kungen, som formodligen gor hans existens, hans position mojlig, har utnyttjat kungen. Dom kommer med talet att uppna 2 saker. Ett, massinvandrings propagandan kommer ut till massorna och paverkar manga med tanke pa att Kungens inflytande ar starkt. Tva, talet bidrar till att undergrava monarkin, och upplosa nationalstaten vars symbol Kungen ar. Om man avfardar den teorin sa maste man komma med en battre teori, det ser inte ut att finnas nagon battre teori just nu. Las mer pa lanken ovan.

Om det finns nagon i Sverige som vet vem som skrivit kungens Jultal, sa mottages ar alla information om det med stor tacksamhet. Anonymitet garanteras.  SVD ABSVD2

No comments: