Saturday, January 05, 2008

INGENTING GÖRS, INGEN REAGERAR, INGEN AGERAR!

INGENTING GÖRS, INGEN REAGERAR, INGEN AGERAR! "

"I inget annat s.k. civiliserat land verkar det vara en så total röra och ett så rättsosäkert asylsystem eller så lätt att få uppehållstillstånd på felaktiga grunder och därmed livslång försörjning som i Sverige"


Ovanstaende ar citat fran Merit Wagners blog. Las mer om massinvandringen och lar er om hur det fungerar i Sverige i hennes blog

Det finns ingen som har hand om eller bestammer over invandrings fragan i Sverige. Riksdags politiker har inte ens en asikt om saken.  De som soker asyl far beviljat stamplat pa ansokan varje gang, sa lange dom inte sajer att som bluffar. Kortsiktigt sa fortsatter hundratusentals att ankomma till sverige, sedan 2000 har over 474.000 manniskor fatt personnummer.  Langsiktigt sa kommer flera miljoner manniskor att komma till sverige, med nuvarande politiker vid makten sa kan Svenska folket inte gora nagot at det annat an gnalla. De allra flesta av dessa miljoner som vantas komma inspireras av Sveriges beryktade "oppenhet" och "generositet" som uttrycktes i bla. Kungens Jultal.  Dessa miljoner vill ha forsorjning, sjukvard, bostader, dom vill ha bilar, hemesa till semestern, kanske en trevlig villa, kanske ett foretags lan sa dom kan bli foretagare och de vill ha pension med autogiro till hemlandet. Samtidigt skar kommuner ner pa service, 5000 vantas avskedas inom sjukvarden i Region Syd, man tvingas spara pengar. 

De svenska makthavarna ar radda. Ingen vet vad dom ar radda for men dom kommer aldrig att kunna ta ett beslut eller ens svara pa fragor om saken. 

Befria Media bloggen stallde nagra enkla fragor till en Centerpartist som nyligen skrivit en rad artiklar, han skrev bla i Dagens Samhalle "Jag vill anta ledarens utmaning att initiera en ordentlig politisk debatt om hur det nya Sverige ska gå ihop".  Det uttalandet kan bara tolkas som att han vill ha en debatt. Dessvarre sa var motsatsen mer sann, han besvarade inte en enda fraga och hade en patetisk ursakt. Sanningen maste ju vara att han inte kan eller vill svara. Las om den patetiska fragor-svar utvaxlingen pa Oscar Fredrissons  (c) hemsida. Las hans diskussion om brottsligheten, han analytiska formaga imponerar dessvarre ingen. Oscar har haft hand om asylfall och jag tolkar hans ickesvar pa mina fragor som att oavsett hur han svarar sa kommer han att kolhalas av media och partikamrater. Svaren kraver en analys och intellektuell arlighet, det har ju som bekant ingen av vara riksdagspolitiker eller riksdagspartier.  

No comments: