Thursday, January 03, 2008

Ar dom insnoade i Rodeby? Fildelning viktigare for regeringen?

En rattegang inleds i Rodeby i morgon. Bakgrunden ar handelsen dar en stor grupp moped och motorcykelburna unga ligister hade terroriserat en hel ort under flera ar. De hade utsatt en familj for flera mordforsok, det har terroriserat familjen under en mycket langt tid, de hade blivit polisanmalda ett flertal ganger utan att polisen velat ta itu med saken. Sociala myndigheter gjorde i princip ingenting at saken, skolan och ligisternas foraldrar gjorde ingenting. En natt sa tog sej ligan ut till familjens avsides belagna hem, dar omringade de hemmet och forokte formodligen doda familjen och branna ner deras gard. De omringade huset och skrek ut hotelser efter att tidigare samma dag utfardat mordhot mot famijen.

Familjen hade ringt polisen under natten. Polisen gjorde ingenting, dom vagrade komma ut. Dom hade det mysigt pa polisstationen och vill inte aka flera kilometer mitt i natten, dom kanske var radda for mopedligan vad vet jag?

Som tur var hade Pappan i familjen ett vapen han kunde forsvara sej med. Han vakande mitt i natten av att terroristerna forsokte slita upp dorren, under detta dodshot sa skot han i morkret mot angriparna. Han utsatte sej for livsfara nar dorren oppnades, han kunde ju inte vet har manga som omringat huset och hur dom var bevapnade. Hans 2 laddade hagelbossa ar inte mycket forsvar att komma med mot en stor grupp mordiska berusade sinnessjuka terrorister. Han skot ut i morkret och som tur var blev galningarna skramda och sprang ivag. Tva av galningarna traffades varav en dog och de andra 5-8 personerna sprang ivag.

Polis kom till slut ut men de terroriserande ligisterna blev inte gripna. Polisen i Rodey har ett konstigt satt att arbeta. Familjen som blir utsatt for allt detta brutala vald och hot ser sin Pappa gripas av polis trots att det ar helt uppenbart att han bara forsvarade deras egna liv och sin egendom.

AB artikeln har missuppfattat ved 15-aringen har gjort. Simon har varit ledande i en annan grupp som terroriserat ett samhalle i narheten, han var ny i Rodeby gruppen och har strax inna handelsen varit kallad till polis som skulle ha haft ett alvarligt varningssamtal med honom. Polisen trodde att pojkarna och Simon skulle upphora med sin terror, men det visade sej att Simon och de andra inte brydde sej om vad Polisen sagt. Polisen Lennart Hanssson sajer i AB att han inte visste att familjen var hart ansatta, det fanns inget som tydde pa att det skulle bli ett drama. Polis Hansson vet tydligen inte om att famljen lamnat in massor med anmalningar mot ganget och att familjen senast ringt till Polisen samma kvall, om Hansson inte vet det sa undrar man vad han sysslar med pa dagarna. Mannens underliga asikter fortsatter "det har aldrig funnits nagot mopedgang i Rodeby" sajer han. "det har funnits nagra fa ungdomar med svara problem....nu ar deras identitet att vara halvkriminella busar". Polisen tycker altsa att det inte ar kriminellt vad dom gjort, bara halvkriminellt att forsoka doda familjen ett flertal ganger. Rodeby polisen ar underlig, resultater av deras brister bevisar det.

Efter handelsen sa fortsatte terrorn mot familjen, ligisterna postade de mest sinessjuka hotelser man kan tanka sej pa Lunarstorm och hemsidor. Polisen gor ingentng mot dessa personer, dom har annu inte gripits eller atalats. I Rodeby ligger hotet kvar, ligisterna ar fria att fortsatter sin terror mot byn. Folk ar radda och vagar inte ga ut eftersom polisen och myndigheterna inte gor nagot at saken.

Det finns folk som undrar varfor folk inte gor nagot at saken, hur kan en grupp ligister kunna terrorisera ett samhalle pa det sattet? Svaret ligger i det som hittills har hant. Den som forsvarar sej blir fangslad och atalad. De som angriper en oskylding familj gar fria. De som kunde gjort nagot at saken slipper ansvar, polis, aklagare, sociala, skola, foraldrar, alla slipper ansvar. Det oskyldig offret daremot kastas in i fangelse och atalas.

Det ar sverige av idag. Rodeby ar bara ett litet samhalle, men samma sak hander overallt i Sverige. Samtidigt som det allt brutalare massvaldet sprider sej och blir mer brutalt sa blir offen inte bara brutaliserade men atalade om dom forsvarar sej. Samtidigt sa stangs polisstationer ner, en del av de som finns kvar har kvallsstangt.

Laxan av Rodeby ar enligt myndigheternas agerande so borde familjen ha latit sej mordas och latit sin egendom brannas ner av dessa 15-18-ariga sadister.

Givetvis sa sprider sej radslan eftersom de fa som vagar forsvara sej forlorar allt dom har. Familjeforsorjaren far inte nagot stod av samhallet, precis som innan den natten de angreps. Regeringen borde ingripa i ett forsok att aterta denna region fran terror gruppen som nu har kontroll over gatorna. Jag tvivlar pa att dom kommer att gara nagot at saken, de ar nu upptagna med lagstiftning om fildelning som verkar viktigare an den gatuterror som snart alla svenskar marker av.

Skriv pa namninsamlingen till forman for familjen som utsattes for terrorn.

Andra nyheter!
Nu brinner inte bara skolor, nagon har forsokt branna ner en brandstation.

FOTNOT. Lennart Hansson (om det ar samma person)har figurerat i pressen tidigare. Ar 2003 sade han om allt brak och bus som forekom i Kungsmarken, "-det handlar om en liten grupp "ungdomar" som ger sej pa gamla och forsvarslosa OCH VALDET AR OTACKT. De finns aven i Rodeby och Lyckeby....de begar svara kriminella handlingar men de ar under 15 ar och kan inte straffas....och det är inte bara invandrare utan även svenskar som ingår i den gruppen, säger Lennart Hansson med kraft" Lennart Hansson fortsatter med en summering; Jagt vet inte varfor inget gjorts och han ser ingen losning pa problemet." Sydostran talar med nagra av de skyldiga "ungdomarna" "-I tioarsaldern kallade vi oss Kungsmarksmaffian, KMM, det tyckte vi var haftigt, andra grupper gjorde likadant berattar Hamza Hokic"

Befria Media Bloggen summerar; Polis vet inte vad dom ska gora, sociala, skola, aklagare, domstolar, kommunpolitiker, rikspolitiker inte en enda person vet vad man ska gora for att gora saken battre. Alla dessa personer vet hur man ska gora saken samre. Det behovs bara att man gor ingenting at problemet som dom gjort sedan 2003 och tidigare och fyller pa katastrofen med massinvandring av oanade proportioner. Det ar just det som dom sysslar med.

FOTNOT 2.
Las mer om AB's upptackt av massiv skadegorelse och mangder med trakasserier och inbrott i Rodeby och narbelagna Fridlevstad. Efter att kopierat inbrottskydds metoder fran den israeliska Militaren i Vastbanken sa fick man stopp pa en del av inbrotten. AB Denna region ser varre ut ju mer man undersoker omradet.

Sydostran 2003

AB SVD DN SVD DN AB SVD Expressen SVD DN AB DN

4 comments:

Anonymous said...

Du beskriver situationen som om hela byn är livrädda för dessa ungdomar. Mina föräldrar bor här. Jag känner väl till byn och skriver just nu härifrån. Det finns ingen kollektiv rädsla här! Givetvis, det som hänt är fruktansvärt och mitt förtroende för Polisen är lågt (inte bara för Skånepolisen, vilket är distriktet som Rödeby tillhör).

Du har uppenbarligen ingen aning om vad du pratar om. Det du skriver är vinklat, subjektivt och fullt av lögner.

BefriaMedia said...

Hur kommer det sej;
att sociala har oppnat lokalkontor dar,
att sociala har folk pa gatona pa kvallarna,
att extrapolis, 6 pers till narpolisgruppen har tillsatts,
att mangder med folk har anmalt myndigheterna for bristande kompetens,
att folk haller sej hemma mest och inte gar ut langre,
att Lennart Nilsson sade att han "ar orolig hur ungdomarna kommer att reagera", blir det uplopp?
att Rektor Gutte Wilson inte vet nat om alla hotelser
att ligisterna foraldrar inte visste om terrorn,

Du vet tydligen ingenting om allt det, och det som tidningarna skriver om, men du sitter val mest vid din PS2 eller dator, medan de vuxna i omradet som inte heller vet nat sover. Kollektiv radsla kan betyda att manga ar radda, formodligen inte alla. Forsoker du antyda att ingen ar radd?

Namn en enda logn om du kan?

Anonymous said...

Vad menar du med "sociala"?

Lögner:
1. "folk haller sej hemma mest och inte går ut längre"
2. "stor grupp moped och motorcykelburna unga ligister hade terroriserat en hel ort under flera ar"
3. "sinnessjuka terrorister"
4. "galningarna"
5. "det ar helt uppenbart att han bara forsvarade deras egna liv och sin egendom". Det är rättens sak att avgöra, ingen annans och särskilt inte någon om inte är vittne.
m.m. m.m...

Vinklat och subjektivt, utan grund:
1. Allt. Så långt citat känns meningslöst...

Att kalla din s.k. "journalistik" för objektiv och sann kan bara ses som en förolämpning mot en viktig kår av tjänstemän i Sverige.

Jag avslutar med att axla din roll en mening: Du är korkad, patetisk och trångsynt, och jag äger inget PS2.

BefriaMedia said...

Om du anser att det ar OK, inget fel med att den grupp sinnessloa galningar som forokt morda den stackars handikappade pojken och hans familj sa ar du bortom hjalp. Formodligen ar du kompis med galningarna och inte vill tala om det.

Om du tycker att du maste ha ratten att uttala sej innan du fattar att familjen forsvarat sej sa ar du inte kapabel att ens dra slutsater. Familjen blev angripen av bevapnade, fulla galningar mitt i natten, strax efter att dessa galningar mordhotat familjen. Har du inte fattat att dom maste forsvara sej. Trodde inte att det fanns sa korkade svenskar.

Sen borde du lara dej skilja pa logner och vardeomdomen. Deras beteende kan enbart klassas som sjukt.