Monday, December 17, 2007

EU lurar Palestinierna.

Palestinierna fick inte vad dom ville ha, dom fick mycket mer. Givarlanderna idiotforklarar altsa Palestinierna och menar att dom inte kan rakna.

Vad pengarna ska anvands till later man Palestinerna bestamma sjalva. En sak ar solklar, oroligheterna kommer inte att upphora i regionen. Om man ger pengar till folk som i huvusak ar sysslolosa och som bedriver massiv hat propaganda och hjarntvatt i sina media, TV, radio, tidningar och skolor sa kan man inte bli forvanad att se vapen vara den stora handelsvaran pa marknaderna.

Det avloppsreningsverk som betalats med bidragspengar blev aldrig byggt, istallet byggde Palestinierna en stor sjo med avloppsvatten som till slut oversvammade vallarna och drankte ett antal palestinier. Vad pengarna gick till vet ingen. Herald Tribune.

Om man belonar inkompetens och korruption med mer pengar i stallet for att krava resultat och redovisning av aldre bidrag sa bryr man sej inte om hur pengarna anvands. Trots massiva bidrag till Palestinerna sa betalar dom inte for nodvandigheter till folket. Vapen smugglarna har gyllene tider sa lange Europa, USA och andra bidragsgivare skyfflar in billass med sedelbuntar utan redovisning. Palestinierna kommer att fortsatta leva pa bidrag, slippa arbeta, slippa anpassa sej till ovriga varlden. Sa lange dom far bidrag sa behover dom inte, som andra lander, skapa sej produktion, export, handel, valstand och fred. SvD

1 comment:

Infinitus said...

Jo, för det är ju DÄRFÖR de inte har något välstånd. För att de är lata och biståndeberoende! Inte alls för att de är ett förtryckt folk på ett belägrat territorium som av en främmande statsmakt förvägras sina mänskliga rättigheter och isoleras. Nejdå.

Suck. Timbro's kampanj om biståndsberoende har kanske fått ett visst fotfäste iallafall. Tråkigt att se.