Thursday, December 20, 2007

Stenar, raketer, nerbranda samhallen, svenskhatet uppenbart.


Ett djupt hat for sverige maste ligga bakom alla angrepp pa svenska institutioner. Tyvarr finansierar vi de som branner ner Sverige, en skola, ett centrum i taget.

Julen var inte som den brukade vara. Sverige har forandrats och Kungen hyllar i sitt jul-tal de nya kulturdragen, Jag undrar hur manga gamla som drog ett djpt andetag nar de sag at Kungen nu gatt over till att forsvara huliganismen, gatuterrorn och de som ligger bakom? De gamla tvingas ju leva med denna terror, unga kan gora som arbetsformedlingen rekommenderar; flytta till andra lander.

Nagra exemplel pa julens terror. Krokbacksskolan i Malmo brann efter ha haft flera sabotage och skadegorelse incidenter under dagen. Ska det bli en om dagen? (bilden visat ett dagis som brann tidigare i ar)  Sydsvenskan.

Raket attacker kan vara dodlig. Folk som inte har minsta gnutta sunt fornuft och inte bryr sej om manniskoliv fotsatter med sina raket atacker. Vi har aldrig tidigar behovt fundera pa forbud mot fyrverkeri. Sverige har forandrats sa att nu maste vi nog fundera pa totalforbud for att forsoka radda liv och begransa antalet nerbranda skolor. SVD

Har haller vi rakningen pa Julens nerbranda dsklor. Natten till den 21 december brann ytterligare tva skolor. Det var Kavås-skolan i Västra Frölunda och Karl Johansskolan i Majorna, bagge ligger i Goteborg. GT Under natten till den 22/12 forsokte nagra branna ner kyrkan i Katrineholm. NA  Under natten till Lordagen 22/12 forsokte okanda satta eld pa Videdalsskolan, man hade krossat fonster och anvant raketer for att forsoka branna ner skolan. Sydsv Under 2 natter i rad har Veingeskolan i Laholm drabbats av kostsam skadegorelse. Man tror sej vet vilka de skyldig ar. Julgran och ljus slingor blev forstorda, fonster krossades, och man har skjutit raketer darinne. Som tur var sa borjade det inte brinna. HP Pa Lordagskvallen angreps brandman av en grupp unga provokativa samhallls sabotorer. Dom anvande raketer och vald. Nu kommer brandkaren inte att aka Rosengard utan polisbevakning. Polisen har redan bestamt att inte aka dit utan att ha en andra patrull med sej som beskydd. SS Pa Lordagkvallen brann det pa skolgarden pa Dammhagsskolan i Landskrona. HD Stall i Lerum, Goteborg brinner ner under natten till Sondagen. Stallet ligger brevid en skola och det finns risk for spridning. DN Vallhallaskolans gymnastikbyggnad brann i Oskarshamn. Ett ungdomsgang sags springa darifran efter att fonster slagits sonder och raker/er anvants for att satta eld pa byggnaden. BarometernNovaskolans (i Kalmar) container brann 30 meter fran huvudbyggnaden. Barometern Dammhagsskolan i Landskrona blev utsatt for 2 angrepp pa Onsdags kallen. Okanda ungdomar hade orsakat skadegorelse och satt eld pa skolan. Senare pa kvallen blev polisen larmad igen efter ett ungdomsgang krossat rutor pa skolan.Ingen greps. HD Ungdomsgang krossade rutor pa Albanoskolan under Torsdagskvallen. HD Pa torsdagskvallen var ett ungdomsgang igang. De krossade rutor, skot raketer och satte eld pa och omkring Adofsbergsskolan i Helsingborg. Flera polispatruller har varit pa plats men ingen greps. HD Om man ska avsluta rakningen pa nerbranda skolor nu eftersom julen ar over sa blir resultatet att fler an 1 skola om dagen har brunnit. Trots mycket kostsamma skador sa har ingen skola brunnit ner helt. Men vi ser en okning av samhalls sabotagen och brander, det ar en farligt utveckling. T-banan i Rinkeby (DN) har varit avstangd i flera dagar pga av attentat med raketer och annan skadegorelse. T-banan ser nu ut som ett ghetto i en futurisisk film. Vi paminns dagligen om hur illa det ar stallt i Sverige, den farligaste utvecklngan ar att ingen grips, ingen stalls till svars. Samhalls sabotorerna blir bara mer vaghalsiga om dom inte aker fast. De kommer att stalla till varre och mer odelaggande skadegroelse om inte samhallet battrar sej med sin polisverksamhet och bestraffning.

Kommunfullmaktige i Staffanstorp fattade i Maj ett beslut om att mottaga ensamma flykting barn. Da man skrev avtal om att mottaga dessa barn,  skulle de hanvisas till familjehem, det finns ett tjugotal i kommunen. Varken dessa eller andra familjer ar nu beredda att mottaga dessa barn trots annonsering pa flera olika sprak. Enligt Migrationsverket sa ar det samma problem i hela landet. Det finns runt 100 barn som vantar i ankomstkommunerna och det blir snart fler som ar planerade att komma till Staffanstorp. Stefan Moller, (m) socialnamndens ordforande sajer att han inte vill ga utanfor ortens granser for att hitta platser. Pa fragan om han sjalv vill ta emot en flykting sa blir svaret nej, han har redan en tonaring boende fran en annan kommun, dock inte en flykting. Kommunerna blir mutade av staten med stora belopp for att ta emot flykting ungdomar, de far runt 1 miljon per person. Det blir nastan 2800 kr per dag. Ett av landets finaste hotell, Grand Hotel i Stockholm har rum som kostar mindre an det, man kan fa all mat inkluderad med lite fickpengar over om man hyr ett "European Single Room" det kostar bara 2270 kr per dag, en halvflaska Champagne kostar 355 kr pa hotellet. Ar inte det en bra losning ni pa Migrationsverket, jag har lost era problem. Skicka garna en beloning till mej men helst i Euro, cash, tack. Jag skamtar inte, ni vill ju betala en miljon om aret per person, detta ar losningen. Men det kanns brutalt for de svenskar som sparat i 10 ar for att ha rad men en natt pa det hotellet. Det vore mer brutal om dessa tonariga Irakier och Somalier skulle branna ner hotellet i protest mot vasterlandsk dekadans. Fundera pa det om ni tors? Sydsvenskan. Sydsvenskan,SVD SVD2 DN SVD3 SVD DN

No comments: