Tuesday, November 27, 2007

Kampen inom socialist blocket, acceptera falska flyktingar eller ej?

Goran Johansssons kryptiska uttalande gor ingen klokare. Han vill utvisa alla asylsokanden som kommit till Sverige under falska forespeglingar. Kallor gissar att 90% - 97% av alla asylsokande ar "falska" flyktingar som inte har skyddsbehov men kommer pga av ekonomiska skal. Det skulle innebara att kanske upp emot 1.5 miljon personer maste utvisas enligt Johanssons plan.

Sen sajer han ocksa att dessa personer kan sedan soka asyl pa den vanliga vagen eftersom han inte kan accetera att dom smugglas till Sverige. Vad betyder det? Ska dom skickas till Danmark tex for att sedan vanda och komma tillbaks till Sverige for att soka asyl igen?

Herr Johansson ar en aning forvirrad och har ingen direkt plan. Det ar klart att vi inte ska acceptera "falska" flyktingar, sa langt har han ratt. Men de som utvisats borde ju ga igenom den normala flykting processen som alla andra lander har. Dvs. man soker asyl i det land man forst ankommer till. Det skulle eliminera alla utomeuropeiska turist flyktingar. Vi maste anpassa oss till FN regler och en Europeisk praxis i asyl hanteringen. Vi kan inte fortsatta som hittils med en helt oansvarig politik som leder till att andra lander ser Sverige som en fara.

Mona Sahlin och borgar partierna vill fortsatta acceptera alla falska flyktingar, de har ingen politik, ingen begransning inte ens en teoretisk maxgrans. Malmos kommun ordforande Reepalu ser ut att ge sitt stod till Johansssons plan. Om jag inte minns fel sa hade Reepalu helt motsatt asikt i alla ar, han kallade ideer som Johansson's "nazism", "framlingsfientligt", osv. Det maste ju betyda att Reepalu och Johansson ar nazister? Ar dom ny-nazister da eller kryptonazister?

Fragan om falska flyktingar ar inte en hoger eller vanster fraga. Johanssons ideer ar nagot som har grott och tagit rot ibland nastan alla i den stora allmanheten. Alla ar av massinvandring har lett till mycket stora och farliga forandringar i Sverige. De politiker (Sahlin, Alliansen) som inte sett problemen eller in i det sista vagrar erkanna att vi har massiva problem lever langt ifran verkligheten och deras asikter ar skadliga for Sverige.

Johansson's och Reepalus indirekta erkannande kommer efter de sett sitt parti minska till att bli ett mindre parti samtidigt som SD och liknande partier okar radikalt i storlek och tar over valjare ifran alla partier. Johanssson och Reepalu kan dessutom ha en genuin vilja att stoppa forslummningen och samhalls sabotagen i sina kommuner. Det vore ju ansvarigt att gora innan dom pensionerar sej. Det ansvaret kanner inte riksdags politikerna annu, men dom bor ju inte i Malmo, Rinkeby eller Sodertalje. DN DN2 DN3 DN4 SvD SvD2 SvD3 SvD4 AB

No comments: