Monday, November 19, 2007

16.000 konverterar dagligen fran Islam till Kristendom.

Det blir 6 miljoner afrikaner och araber konverterar fran Islam till Kristendom varje ar eller 667 personer som konverterar varje timme. Enligt Sheik Ahman Al Katani, President of the Companions Lighthouse of the Science of Islamic Law i Lybien, expert pa kristianiseringen i afrika, sa ar det for Islam deprimerande siffror som presenteras.

Enligt SvD sa saknas det statistik over konvertitet i Sverige men det finns en trend som tyder pa att fler kristna svenskar konverterar till Islam.
"Även om det saknas statistik över hur många som konverterar fram och tillbaka över religionsgränserna i Sverige är trenden tydlig, islam attraherar allt fler etniska svenskar."......"Under hela 70-talet handlade det om ett tiotal konvertiter. Sedan dess har antalet ökat stadigt."

Det kan vara sant men eftersom ingen vet hur manga som konvertertar over religionerna i Sverige sa kan man ju inte bara gissa att fler konvertaer till Ilsam an till andra religioner.

Det som talar emot att folk konverterar till Isalm ar att vi nu ar mer upplysta om Islam. Religionen har regler och lagar som motsvarar en politisk totalitar diktatur dar kvinnor ar varderade som en lagre staeende varselse och mannen ar diktatorn i varje familj. Dessutom sa har Islamsk myndigheter, muttawa, den religiösa polisen i Saudiarabien, ratt att ombedelbart bestraffa alla manniskor som anses bryta mot Islamsk lag. Man kan altsa plockas upp pa gatan och avrattas om man har fel slags klader, tros vara otrogen eller bara for att konvertera ifran Islam.

Ett exempel pa hur mannen och kvinnan varderas olika ar nyheten om det kvinnliga valdtaksoffret som enligt mulsimsk lag blev pryglad och bestraffad efter att ha valdtagits. Valdtakt ar tydligen en accepterad handling i Islamska lander. Muslimerna lagbok, Koranen, talar i manga olika stycken oppet om hur valdtakt ar accepterat inom Islam. SvD

1 comment:

Anonymous said...

vad trevligt att många svenskar konverterar till islam. jag känner många och är själv en av dom. Jag vill bara tillägga att våldtäkt INTE är tillåtet enligt islam. Samlag utanför äktenskapet överhuvudtaget är inte tillåtet