Thursday, October 25, 2007

Manifestationen stoppar inte nytt vald.


Rest in peace, Riccardo!

"Många unga reagerade starkt på dödsmisshandeln på Kungsholmen. Vuxna och ungdomar slöt upp för att manifestera mot gatuvåldet för två veckor sedan. Peter Nylind, biträdande chef för närpolisområde Globen, är överraskad över bråket i Solberga." SvD SvD2


Det vore underligt om en manifestation eller temadag skulle stoppa valdet. Redan samma kvall som manifestationen i Kungstradgarden agde rum sa fortsatte valdet. Unga laser inte tidningar och de lyssnar inte pa nyheter i TV och radio. Allt fortsatter som vanligt med okande och mer brutalt vald i alla landsdelar. Flygblad och demonstrationer hjalper inte. Politiska atgarder kan hjalpa, men ingen vill ta itu med det. Tidningarna borde borja med att hanga ut alla som ar misstankta for valdsbrott. Expressen visade idag for forsta gangen (?) en bild pa en misstankt brottsling. Man talade inte om varfor man helt plotsligt vill publicera namn och bild pa misstankta da man forut bara visat maskerade bilder.

Ett bevis pa att sverige brutaliserats ar SSU basens uttlande om Kungsholmsmordet. Han sade enligt Expressen "Att överklassen börjat döda varandra skiter jag blanka fan i", skriver ordföranden för SSU i södra Stockholm, Anton Bergsmark, 21.
"- Jag har inga emotionella band till de överklassungdomarna som dör på gatorna," säger han till Expressen.se.

Hans och SSU's kanslokalla asociala beteende ar uttryck for en mer brutal, kall, omansklig attityd ibland unga. Han har givetvis ingen aning om huruvida det handlar om overklass, medelklass eller fattiga. En normalt funtad manniska bry sej inte om hur mycket pengar ett mordoffer har, mordet ar lika brutalt och omanskligt, sorry SSU men jag haller inte med om era asikter.

Ett till citat fran en ledande SSU kretsordforande talar samma brutala, mordiska attityd emot de som deltog i manifestationen emot valdet;
"På SSU Stockholms medlemstidnings blogg går kretsordförande Anton Bergsmark till vild attack mot dem.
"FUCK THAT! Alla som var i kungsträdgården är retards!", skriver han.
Han avslutar det långa inlägget med åsikten att det är "bättre att den unga bourgoassien dödar varandra än att de som alltid riktar sitt våld mot arbetarklassen".
Innan dess har hunnit med att kalla chefredaktören för Stockholm City, Mikael Nestius, för nazist eftersom han i krönikor kritiserat AFA.

Dessa SSU ledare har inget att gora i det politiska livet, men de maste ses som representanter for de som i framtiden ska bli ledande inom det socialdemokratiska partiet och senare i livet som ledande inom regering och statsmakten. SSU leadarna har ju inte varit goda exempel for humaniteten, atskilliga skandaler har publicerats som bekrafatar det. Det handlar om irrationella manniskor eller "icke tankande" manniskor. Den brutalitet som vi dagligen ser beror delvis pa att inga vuxna foredomen finns i narheten av de brutaliserade unga. De unga behover regler, kannbara straff, lagar och sunt fornuft i sin omgivning.

Btw SSU, de som ar haktade for Kungsholmmordet ar tre invandrare. Offret var ocksa invandrare.

No comments: