Friday, October 12, 2007

Kungsholmsmordet.


Bild 1, Felix Vesterlin, Bild 2, 3, Charlie Newman och Bild 4, 5, Samuel Fowler

Uppgifter om de som var misstankta for Kungsholms mordet finns pa en mangd olika blog sidor.

Foljande information har inte verifierats. De misstankta ska betraktas som oskyldiga tills en domstol slutligen har utfarda dom.

Samuel Olulaja Fowler f -91, Solna,
Status: Haktad.

Leonardo Filippo Santino Fronda, f -91, Stockholm

Status: Frigiven, ej misstanktJohn Charlie Newman f -91, Stockholm,

Status: Haktad.Sebastian Bonnier f-91, Stockholm,

Status; frigiven, misstankt.Felix Vesterlin f-90,

Status: Haktad


SENASTE NYTT! De tre som sitter haktade har enligt SvD omhaktats som starkt misstankta i delaktighet i mordet pa Kungsholmen.
SvD

Disclaimer; Uppgifterna bedoms palitiga men har inte kunnat oberoende verifierats. Namnfel och forvaxlingar kan ha skett. Information updateras och korrigeras om det visar sej vara felaktigt.

Stod Rodebyfamiljen som drabbads av en grupp terroriserande ligister och var helt utlamnade till sej sjalva utan att fa nagot stod fran polis, sociala, skola, aklagare, eller domstol. En insamling startades av vanner till den drabbade familjen. Bank giro 207-4474. Info om detta finns i forum delen pa namninsamling.se, lenk finns i sido kolumnen. Man kan ringa 0708-178860 för info om insamling/bankgiro.6 comments:

Anonym said...

LÅT SAMUEL VARA!!! han är för fan min släkting han skulle ALDRIG mörda någon!!! Jag har VÄXT UPP med honom och jag VET VET VET VET VEEET att han ALDRIG skulle mörda någon!!!!! Och faan vad onödigt att lägga ut bilder LÅT POLISEN GÖRA SITT FFS!!!!! assåå ni som har lagt ut bilder, SKÄRP ER!!!

Ohojskepper said...

Du den där samuel har fått 3år nu rätt åt han vågar fan inte ens erkänna de han har gjort.Ynkligt stockholmare som saknar ryggrad.

Skuncke said...

Härliga mångkultur. Medias hysch, hysch förklaras av att det handlar om svartskallar, som vanligt. Är du trött på detta eviga kulturberikande, gör något åt det!!!

Limelight said...

Jobbigt det är när man vet att någon som står en nära ALDRIG skulle kunna vara delaktig i någon annans död. Ännu jobbigare nu när det visar sig vara så och han fick 3 år sluten ungdomsvård...hmmm...men det är klart rättsamhället har fel och det är klart att stackars Samuel inte gjorde något. Hur man kan sparka en människa som ligger ner, så hårt i huvudet att denna avlider är helt OBEGRIPLIG...och som straff är det så jävla rätt att de hängs ut och får leva med det RESTEN AV LIVET...de enda det är synd om är Riccardos stackars familj, det är inte ett jävla dugg synd om någon av de tre killarna som blivit dömda och det kommer aldrig bli offer i någons ögon...lås in dem och släng nyckel säger jag.....

Jörgen said...

Duktig rasist skuncke!
Är du blind rassen?
Handlar det om "svartskallar"?
Du kanske inte ser att två är alldeles ariskt vita som du är din blekfis?

Ordvalen som rasister ständigt använder, "Svartskallar" och "kulturberikande"! *S*

Ja vi borde göra något åt rasister som dig, det är sant...

gargel said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!
Klockrent!