Sunday, June 28, 2009

Har Tobias Billström syfilis?


Billström borde genomgå en läkarundersökning. Hans irrationella beteende tyder på någon slags sjukdom eller inkapaciterande åkomma.

Har har varit på en turne runtom i världen där han har ett budskap till alla folkrika fattiga utvecklingsländer: "vi vill ha era sjuka, fattiga och obildade medborgare. Vi kan ta hand om dem bätttre än vad ni kan."

Nyligen var han i Jordanien för att hämta hit fler Irakier samtidigt som Migrationsverket försöker utvisa andra Irakier som nekats asyl.

Mannen är altså helt förvirrad och beter sig irrationellt. Men i regeringen har man inte märkt något underligt med hans beteende, de andra är förmodligen drabbade av samma åkomma och märker inte hur förvirrad han är.

Ytterligare ett tecken på hans förvirring är att han försöker få med Mp i hans plan att öka massinvandringen. Ursäkten den här gången är "vi måste möta morgondagens brist på arbetskraft". Den stora och ökande arbetslöshet verkar inte påverka hans tänkande. Den ursäkten har de haft länge, men det är inte sanningen och det finns ingen logik i det resonemanget. Det kan handla om att M vill sabotera för Mp i en vänsterallians och göra dem mindre populära med detta samarbete.

Vi kommer aldrig att få reda på den verkliga orsaken de fortsatter att vilja öka massinvandringen, vi kan bara gissa.

En gissning är att politikerna betraktar svenskar som en hop värdelösa socialfall som börjar bli jobbiga och klagar på höga skatter. Fattiga människor från uländerna jobbar i väst för nästan ingenting, de klagar aldrig på höga skatter och väljer vemsomhelst som vill ha kvar dem i landet. Politikerna är på god väg att bli de nya Baronerna som ger sig själva helt orimliga löner, ger sig själva större makt och vill ha mer lågavlönad personal.

Om befolkningen blir fullt upptagna med att försöka överleva på mindre lön i hård konkurrens med fattiga invandrare om färre arbeten så blir de få som har jobb lyckliga över att ha underbetalda jobb åt de nya Baronerna. Med kommande etniska konflikter så blir folks uppmärksamhet helt inriktad på krisen i samhället istället för att engagera sig politiskt emot de som orsakat krisen. Det hoppas politikerna på men de kommer snart märka att fler har fått insikten om att Moderaterna och dagens politiker måste bort och en helt ny politik måste formas.

Avståndet mellan politikernas syn och allmänhetens syn på hur Sverige måste formas blir större för varje dag. Det ökande gapet tar sig nästan komiska proportioner med Billströms agerande och media fortsatter att undvika att ställa besvärande frågor till politikerna. Media gör motsatsen till vad deras roll borde kräva. Media gör en presentation av politikerna planer istället för att granska och ifrågasätta. De agerar som en PR firma eller marknadsförare åt politikerna. Vilket annat yrke har de fördelarna, oavsett hur stora misstag man gör så får man bra reklam av media. dn svd

1 comment:

Robin Shadowes said...

Al Capone hade syfilis med och han var definitivt inte vid sina sinnens fulla bruk. Nu är jag ingen läkare så jag vill inte diagnosticera Billström, det får en riktig doktor göra istället.