Friday, January 23, 2009

Ett brev fran Holland beskriver bristen pa yttrandefrihet.

Jag hittande en Youtube film som talar om ett brev fran Holland som beskriver hur man fortrycker islamkritik och yttrandefriheten. Bilden ar skrammande. Systemet i Holland ar likt nazityskland eller fd Sovjet systemet. 

Man anvander flera olika metoder for att stoppa islamkritik. Manga av de utsatta ar bloggare, Youtube anvandare etc. Man anvander boter, totalforbud att yttra sig, forbud mot att ha intenet uppkoppling mm. i ett systematiskt satt att fortrycka kritik mot islam och muslimer. For att kunna lyckas med den typen av fortryck sa maste mediabolagen samarbeta med fortryckarna, det borde normalt satt inte ske i demokratier. Vi vet att Google samarbetar med den Kinesiska diktaturen, hur de gor i Europa vet jag inte annu. 

Om det som sags i videon ar sant sa ar det den mest skrammande redovisning av fortryck i nutidseuropa. Det skulle betydea att atalet mot Geert Wilders kan leda till en dom mot honom och ett forbud att kritisera islam vilket borde vara osannorlikt i en demokrati.  

 Nagra av de saker som filmen talar om:

1. Over 1000 islamkritiker har forbjudits att ha internet och kan inte anvanda andras internet koppling heller.   
2. Alla teckningar och asikter om islam maste ha officiellt godkannande innan de publiceras. 
3. En tecknare drogs ut fran hemmet kl 3 pa natten for brott mot dessa kontroll regler.  
4. Jag (brevskrivaren) fick ett brev fran myndigheten i Amsterdam undertecknat, Mohammed. Om jag inte infann mig skulle 400 Euro dras fran mitt konto. Jag blev anmald av muslimer for "hat-tal".  Myndigheten tvingade mig att ta en "kulturkurs", dels for att fa bort "islamhatet". Forst tvingades jag lara mig Hollandska vilket jag inte kunde tillrackligt bra. Analfabeter slipper kurserna.

Se filmen och bedom sjalva hur man fortrycker yttrandefriheten.  Hoppas inte de svenska myndigheterna far nagra ideer av filmen. De nya svenska overvakningslagarna kan anvandas inte bara mot fildelare men aven mot samhallskritiska personer.  Att ha moderaterna som storsta parti ar inte langre en garanti mot diktatoriska atgarder. Regeringen anvander statlig TV precis pa samma satt som socilistregeringen gjorde i den man de har inflytande bland alla vansterextremister pa SVT. Godnatt Holland. SVD Expressen DN AB



No comments: