Tuesday, December 30, 2008

Nyfikenhet ar fel strategi mot brutalitet och revolutionarer.


Varfor ska vi tvingas sniffa varandras bakdelar? Vad vill Ask uppna med "nyfikenhet"?

Ar det kanske att vi ska inse att vi alla ar kamrater och broder som bor pa denna brackliga hotade jord och vi behover samarbeta for att komma pa losningar for att stoppa naturkrafterna fran att forinta jorden och manniskans livsvillkor?

Men sedan, efter att julgloggen slutat paverka oss, ska vi inte forsoka inse hur verkligheten ser ut? Vi har obotliga djupt kriminella manniskor omkring oss som vill forstora sa mycket som mojligt av Sverige.

Om Ask inte vill ta itu med dessa svenskhatare sa kommer vi aldrig kunna ratta till det som ar fel med Sverige.

Om "nyfikenhet" ar regeringen enda policy mot valdsverkare och upprorsmakare sa finns det inget hopp om att vara politiker nagonsin kommar att begripa hur ett land ska styras och hur ett land kan forintas innifran oavsett hur starkt forsvar man har.

Att vi lever i en globaliserad varld betyder INTE att varje land maste tolerera och tillata varenda kriminell person som passerar gransen att bosatta sig. Nu ar det enklare for brottslingar och flytta till andra lander, darfor behovs det extra stor vaksamhet mot problemgrupper, kriminella, terrorister, samhallsparasiter just pga av globaliseringen.

Att styra ett land betyder att politikerna fatt fortroendet att i forsta hand bevara tryggheten och sakerheten pa gator och torg. Politikerna har misslyckats med sin framsta uppgift. Svaret pa det misslyckandet ar tydligen "nyfikenhet", eller integration.

"Det ar ingen enkel fraga" sager Beatrice Ask. "Det handlar om att väldigt många aktörer måste dra åt samma håll." Men Fru Ask, ni och vansteroppositionen drar ju at samma hall. At fel hall. Om ni som nu inte vill straffa brottslingar, inte vill utvisa brottslingar, inte vill stoppa eller minska massinvandringen av fler brottslingar sa har ni inte ens forstatt det mest fundamentala med problemet.

Om ni okar massinvandringen och sedan fundera pa hur ni ska kunna integrera alla som kommer utan hansyn till att massorna blir storre i antal for varje dag i ett overfyllt Sverige, da har ni ju en skruv los.

Det ar ju som om ni star pa botten av en grop och ser vattenmassor valla in i gropen, och ni undrar hur vi ska fa plats med allt vatten som snart oversvammat gropen och drakt er alla. Det ar inte integration som ar malet, det ar trygghet och nationell harmoni. Ni maste darfor sluta forsoka hitta plats at storre vattenmassor, gropen ar redan full. Det ni maste gora ar stoppa det inforsande vattnet, pumpa ut skitvattnet for att sedan kunna ateruppbygga en viss trygget och nationell harmoni, annars star ni dar och trampar vatten och sjunker ner i dyn ni tillatit underminera marken. Vi behover inte bli nyfikna pa vattenmassorna som dranker oss, och vattenmassorna ar immuna mot ert prat om kumbaya och att vi ska sjunga "we shall overcome" tillsammans. Ni har skapat en nationell katastrof som vi maste ta itu med. Om inte ni klarar det sa finns det andra som kan.

Det ar inte Ask's roll att lata som en gnallig tant, er roll ar att ta itu med och fixa problemet. Sluta mer ert gnallande och prat om nyfikenhet, det ar doggystyle, fru Ask. Politiker antas vara klokare an hundar. Forsok radda det som aterstar av Sverige istallet for att prata om fortsattt massinvandring, integrering och "vi for en standig diskussion". Det ni gor leder bara till en forvarrad situation. DN

Muslimer kraver skattefinansierad hjalp, vill kallas "svenskt trossamfund".

Ur SvD; "Sedan kyrkan skildes från staten kan även andra trossamfund än Svenska kyrkan få ta in medlemsavgifter via skattsedeln. Åtta kristna samfund tar redan ut avgifterna via skatten och nu vill Bosniakiska islamiska samfundet bli det första muslimska.

Förutom Svenska kyrkan tar åtta andra trossamfund ut medlemsavgiften via skattesedeln. I samtliga fall handlar det om kristna samfund. Nyligen har även Bosniakiska islamiska samfundet, BIS, skickat in en begäran till Kammarkollegiet om att officiellt bli registrerade som ett trossamfund. Först när det beslutet är fattat kan organisationen lämna in en ansökan till regeringen via kulturdepartementet om att få ta ut medlemsavgiften via skattesedeln.


Ann Aurén på kulturdepartementet
 säger att myndigheter inte får in så många ansökningar uppbördeshjälp.– Just nu har vi två sycken. En av Syrisk-ortodoxa patriarkatets ställföreträdarskapet i Sverige och en av Syrisk-ortodoxa ärkestiftet av Sverige och Skandinavien, berättar Ann Aurén på kulturdepartementet.

Mahmoud Khalfi, ordförande i Sveriges muslimska förbund, är positiv till BIS initiativ och hoppas att fler församlingar ska följa deras exempel."

Sveriges minskande resurserna kommer snart att fordelas bland allt fler. Om ingen normalt tankande beslutfattare inser det fundamentala felet med detta sa kommer snart vara surt forvarvarde svenska skattepengarna aven i storre omfattning an tidigare fordelas bland muslimer. Muslimer som inte bara har sin religion i Islam, de har sina sociala, politiska, militare system och regler inskrivna i koranen. Islam ar darfor inte bara en religion men det ar en politiskt, militar och social rorelse.  Avsvenskningen av Sverige fortsatter darfor inom alla samhallsomraden. Islamiseringen okar i omfattning och politikerna inom kulturdepartementet kommer formodligen som brukligt ar i tysthet utan debatt besluta att Islam ska ha vara pengar. Det blir darmed en okad tolerans for tva parallella lagsystem i Sverige, ett system med svenska lagar och ett parallellt system med mulimska Sharia lagar. Den enda debatt svenska politiker vill ha ar hur vi smidigast ska fora over vara orter, sociala system och pengar till muslimer, invandrare och de nya sharialagarna.Vi kan lasa nyheterna men nar ska vi dra slutsaterna av vad vara politiker gor? Den nya tolerans kan man lasa om i Fria Nyheter:
"Trots mordet i på flyktingförläggningen uppger fastighetsägaren Hans Bark på Sidsjöfastigheter att det inte finns några problem i området när Fria Nyheter ringer honom.
-Nej det tycker jag inte mordet är ju nästan uppklarat, säger Hans Bark."
Herr Bark tycker att det "inte finns nagra problem i omradet". Samma tolerans sprider sig som en farsot i hela landet. Vilda upplopp och massiv stenkastning i Tensta men samma dag skriver DN en artikel om hur bra det ar i Tensta. Den 21 December, fortsatta upplopp och brander i Rosengard men media beskriver situationen som "en lugn kvall".
SvD   

Wednesday, December 24, 2008

Nazi trupperna ar ute och rensar bland fri media, youtube mfl, bokbal.

Flera youtube kanaler har stangs ner helt utan forvarning. Svenska asikter ar forbjudna i Sverige?

Tva de de mer populara politiska svenska kanalerna har stangts ner. BlaogdeSvensson och MulletMidget har stangts ner.  Flera andra utlandska kanaler har stangts ner som aven de haft filmer som varit kritiska mot islamiseringen av Europa.

Det ser ut som om youtube systematiskt gar igenom alla kanaler och stanger ner de som har kritik mot islam. Flera stora viktiga kanaler har stangt ner i utlandet, fitnafilm bla. En annan ar MemriTV som visade mycket information fran palestinsk TV. De visade bla hur palestinska barn hjarntvattas och hetsas till hat mot vast,  judar och ickemuslimer. De visade muslimska predikan med oppet hat och hets mot alla ickemuslimer och vad som borde handa med oss. Youtube vill med det forbjuda oss att se hur farliga islamisterna ar. 

En Engelsk youtube kanal, 1kewldude3 fick ett kryptisk meddelande innan de stangdes ned; 

"Efter konsulationer med de brittiska myndigheterna har vi bedomt att er kanal ar djupt foraktfull", kort efterat standes den ned utan nagon annat forvarning eller meddelande. Markligt att ett privat mediabolag tillsammans med "myndigheter" bryr sig om att karaktariserar politiska asikter pa det sattet.  

Den kanalen hade filmer kritiska till islamiseringen av England. 

Det ar hogst sannorlikt att den svenska regeringen ligger bakom stangningen av de svenska kanalerna. SVT har redan orsakat att flera av Jan Millds filmer stangs av efter att statens TV havdade copyright pa TV klippen.  Det ar inte praxis att kunna havda copyright pa aterpublicering av mediamaterial om det sker i samband med kommentar och analys.

Den svenska regeringskontrollerade SVT forsoker darmed kringa praxis i syfte att stoppa opposition till deras forda politik. I klartext betyder det bokbal som vi delvis ar vana vid fran socialistregeringarnas styre. Det  var daremot inte vantat attt en "borgerlig regering" skulle forsoka tysta opposition pa detta uppenbart odemokratisk satt. En av Youtube's grundare ar muslimsk vilket kan var en del av pusslet. Den svenska regeringen maste svara pa fragan om de ligger bakom dessa hemliga operationer for att tysta fri media? 

Om regeringen ligger bakom forbudet mot BlaogdeSvensson och MulletMidget sa betyder det att regeringen i hemlighet opererar mot oppositionen och yttrandefriheten. Om det ar sant sa ar den borgerliga regeringen inte ett dugg battre an socialistdiktaturer eller nazitrupper som vill ha en totalitar kontroll over all media.   

FRA-lag eller inte, vi blir tystade en efter en. Underligt att aven den interna politiska debatten i Sverige harrror sig mest till muslimer, islam, mellanostern och om Sverige ska islamisteras eller ej. Regeringen anpassar sig och anvander islamist metoder mot oppositionen, hot, logn, och forbud.   

Anvand Live Leak som backup tills vi fatt en mer demokratisk regering som tillater yttrandefrihet. Lagom till valet sa har de kanske tystat all opposition? Las Everykindapeople om hur klyftan mellan vast och islam blir djupare.  SVD SVD DN

Tuesday, December 23, 2008

Monday, December 22, 2008

Regeringen betalar foraldrarna till upplopps terroristerna.

Ett tecken pa en handlingsforlamad regering ar nar det inte finns nagra ideer kvar och man istallet vraker pengar over problemet.

Laxan vi lar oss fran det blir att om vara barn branner ner staden, forstor polisbilar, kastar bomber pa myndighetspersonerna och skriker Allah Akbar sa far foraldrarna stora summor pengar av Sabuni. Snart vet alla om det och valdet kommer att oka.

You swedish, you must have change for this? No , no money left, wonder why, Sabuni gave me all this?

Det desperata beskedet var nastan vantat efter den sorgligt innehallslosa artikel som Reepalu och Sabuni skrev i Sydsvenskan. De ville i artikeln att foraldrarna skulle stoppa barnen. Eftersom det inte hjalper sa blev nasta steg, BETALA FORALDRARNA. 70 miljoner kr vill regeringen spola ner i detta nya experiment.

Man har inte meddelat nagon policy foranding i polisarbetet. Polisen ska formodligen fortsatt att aka omkring med sina bilar nar det blir upplopp. Gripanden eller straff for de livsfarliga terroristerna handlar det inte om, knappt omhandertaganden. Vilket sloseri med resurser om man pa sin hojd omhandertar ligisterna och sedan slapper dem och darefter betalar foraldrarna.

Finns det ingen som tankt pa den kloka iden att gripa de skyldiga, doma dem till en langre vistelse i ett arbetslager och boter med betalningskyldighet for alla skador de orsakat. Med tiden skulle ju alla skyldig sitta i ett lager, upploppen blir farre. Man vet vilka de skyldiga ar och de kan domas till mycket hardare straff om det hander igen.

Sa gor alla andra lander som har minsta stolthet i sin rattstrygghet och som har medborgare med formaga att stalla krav. Visserligen kravs det en fri press som formedlar medborgarnas ursinne och krav, men det har vi dessvarre inte i Sverige. Sverige har en totalt mediablackout nar det handlar om invandrarvaldet, det ger upprorsmakarna annu storre uppmuntran att fortsatta.

Det tar rattstryggheten ifran oss sa att de som blir lidande av valdet och forstorelsen upplever att det inte finns nagon rattstrygget och att ingen bryr sig om det eskalerande valdet.

"- Gängen som vi har problem med kommer från olika invandrargrupper och vi ser att både de och deras föräldrar behöver bra information. De unga upplever att de inte kommer in i samhället och lär sig koderna. Skriftlig information i form av blanketter fungerar inte. "

Nej, harda straff fungerar. Men om man sparrar in busarna och samtidigt fortsatter importera tiotusentals nya busar over granserna sa kommer valdet inte att minska. Resultatet blir att valdet kommer ikapp och blir varre trots att man iscensatt ett bestraffningregement som annars skulle kunnat fungera.

Eftersom regeringen struntar i hardare straff, eller straff overhuvudtaget, sa kommer resultatet blir kraftigt forvarrade situationer overallt. Darfor borde vi omgende skifta ut regeringen sa att Reinfeldt kan fa bli den dammsugarforsaljare som han liknade i Aftonbladets artikel igar.

Jag litar inte pa Reinfedt, inte ens som dammsugarforsaljare. Han skulle nog bara salja maskiner som suger upp en massa skit som inte gar att bli av med?

Idag ar det nya upplopp, brander och massiv stenkastning i Tensta, polisen har mobliliserat en massiv insats. Samma dag skriver DN hur bra det blivit dar. DN kanske menar att det kunde ha blivit mycket varre, eller man kanske bara vill ha balans till rapporten om upploppen.

Nagra dagar sedan rapporterades i DN att stenkastning mot bussar okat med 66 % i ar och 78 turer stallts in hos ett bussbolag.

"- Stenkastandet har blivit ett samhällsproblem.......För någonting måste göras. Vi kan inte acceptera det som händer," säger Helena Reinhagen, kommunikationschef på Busslink.

Moderaten Per Schlingman har fortydligat regeringens politk vilket vi borde paminnas om. Han sade "Vi efterstravar ett pluralistiskt samhalle."

"Nagot maste goras" har sagts om tusen ganger men inget blir gjort, det blir bara varre. Mitt gratistips vill man nog inte ta i, det vore ju krankande att doma och fangsla brottslingar, speciellt asylsokande brottslingar anser riksdagspartierna. De styrande sossarna i Malmo vill "absolut inte" anvanda vattenkanon som oppositionen forslar, de vill "fora dialog" istallet. Professor Hakan Hyden har en hel rad http://sydsvenskan.se/malmo/article400529/Vi-ska-absolut-inte-infora-vattenkanoner.html mot att man vidtar atgarder. 

Regeringen har vagt talat om att kanske mojligtvis gora nagot till 2010. Fore nasta val kanske man kommer med ett nytt uttlande for att vilseleda valjarna. Deras planer ar langsiktiga och knappast trovardiga eftersom problemet ar akut.  DN SVD DN DN AB s sys sys sys

Sunday, December 21, 2008

Sverige har ny definition pa "Lugn kvall".

Media och politiker tycker att Rosengård haft en "lugn kvall".

Enlig de som bor i trakten sa ar detta vad pressen beskriver som en lugn kvall:

Fran bloggen minatankar68.wordpress.com/

Detta är skrämmande. Har vi blivit så avtrubbade att bilbränder och stenkastning mot ordningsmakten betecknas som lugnt?

Detta har hänt
05.20 Sex bilar i brand på Bennets väg.

22.44 Brand i en trappuppgång på Bennets väg, där en möbel antänts med kraftig rökutveckling till följd. Branden släcks ganska omgående.

22.31 Brand av mindre omfattning i en källare på von Rosens väg. Branden kan släckas enkelt.

21.15 Rapport om att ett soprum satts i brand vid Shell på Ramels väg. Det talas om meterhöga lågor. Uppdatering: Vid kontroll visar det sig att det är den tidigare antända soffan som fortfarande står och brinner.

20.10 Ungdomar på Bennets väg skjuter raketer in bland husen och mot polis.

20.08 Några personer bär ut en soffa och antänder den på Ramels väg med kraftig rökutveckling som följd.

19.57 En person omhändertas i samband med stenkastningen.

19.34 Ungdomar börjar kasta sten mot poliser på Bennets väg.

19.02 Larm om brand i ett sophus på Ramels väg, men det visar sig vara ett falsklarm.

17.27 Ytterligare en brand rapporteras, från ett soprum på Bennets väg, men den lyckas dock släckas av rådiga boende i området.

15.34 Räddningstjänsten rycker ut till Bennets väg för att släcka ett par mindre bränder i sopkärl.

Lugn kväll?

Läs även tidigare inlägg i bloggen minatankar68 om händelserna i Rosengård! syds DN SVD HD

En uppmaning till upprorsmakarna: 


Reepalu (s) en av de mest skyldiga till Rosengardsfiaskot.



Ilmar Reepalu (s) skriver en artikel i Sydsvenskan tillsammans med Nyamko Sabuni. De uppmanar foraldrarna till upprorsmakarna att "lugna ner ungdomarna och se till att oroligheterna upphor". Reeplau ar en av de som ar mest skyldiga till upploppen och forutsattningarna for upproret. De ar medvetna om att vuxna uppmanar till valdet, occupation och revolt. Hur manga vuxna som stoder valdet vet ingen, det vore vart att ta reda pa.

Hans agerande har i aratal lett till en storre massinvandring till Malmo. Alla problem som syns i tidningsrubrikerna har funnits dar i alla ar men Reeplau har inte gjort nagot for att radda staden.

Han uppmanar foraldrarna att fixa problemet. Han sjalv har ju ingen losning. Det visade han under socialistmotet i Malmo nyligen. Extremistgrupperna fick moraliskt och ekonomiskt stod av Reepalu. Han beviljade 2,5 miljoner kr i bidrag till grupperna och demonstrerade tillsammans med dem. Senare pa kvallen gick det som det alltid gor nar de samlas, innerstaden slogs i spillor, skadorna kostade miljonbelopp. Han beordrade dessutom polisen att halla sig passiv och ta av sig hjalmarna under pagaende upplopp.

Reepalu och Sabuni har ingen losning. De papekar att den bara ar en liten del, nagra hundra av de 8000 boende ungdomarna som deltar i upproret. Det kanske stammer en kvall, men nar de trottnar nagra dagar senare sa kanske nagra hundra andra tar upp kampen. For att citera ungdomar i Bergsjon, ett annat ghetto, "de flesta har i Bergsjon ar kriminella" (Enligt Janne Josefsson's TV reportage). Reepalu vet formodligen ingenting om hur manga som ar kriminella i Rosengard. 

Problemen finns kvar och okar i omfattning varje vecka. Om befolkningen fortsatter att rosta pa Reeplau och hans massinvandrings politiker sa betyder det att de vill aven i framtiden fortsatta med att forvarra dessa problem. Moderaterna ar inte battre vilket var en besvikelse for manga som rostade fram Allianssegen i valet. Per Schlingman (m) sagt foljande om massinvandringen " VI EFTERSTRAVAR ETT PLURALISTISKT SAMHALLE". Om han talar for moderaterna sa efterstravar de darmed mer massinvandring vilket maste vara overraskande for manga. Innan valet fanns ju hoppet att moderaterna skulle vara klokare an vansterregeringen och vanda invandringvagen till en repatriering for kriminella och falska flyktingar. Nu blev det tvartom, massinvandringen fordubblades, massbrottsligheten blir varre, uppklarande brott blir farre, polis/domstolar far mindre resurser och straffen ar i stort obefintliga.

Ovanpa detta sa vill de oka massinvandringen ytterligare med en generell inbjudan till alla utomeuropeiska ulander att soka arbete i Sverige. Dessutom vill de oka flyktingstrommen med nya regler som gor att flykingar fran tredje land far komma hit, regeringen soker aktivt upp sadana flyktingar. Nastan alla forslag de har i invandringspolitiska fragor leder till en storre massinvandring. 

Vara politiker ar livsfarliga for Sverige. Reinfeldt sade att han "forfarats" (av massbrottsligheten, min notering) efter att ha talat med aklagare och poliser. Han var uppenbarligen oinformerad om tillstandet i Sverige. Den tid det tog Reinfeldt att arrangera dammsugarbilden skulle en klokare politiker kunnat anvanda till att fatta hundra belut som skulle kunnat forbattra Sveriges alltmer kaotiska situation. Istallet sa skickas en fd asylsokande (Sabuni) ut att skriva en artikel tillsammans med den som ar mest skyldig till Rosengardskaoset (Reepalu). Det enda de samverkande politikerna astadkommer ar att uppmana foraldrarna att "lugna ner ungdomarna". SVD SVD DN DN AB AB DN SVD

Vara politiker ar livsfarliga. De fattar inte det som snart alla svenskar och invandrare fattat. Bussen Sverige ar overfylld och rullar ner i utforsbacken hogre hastighet eftersom bromsarna inte langre fungerar.  

Saturday, December 20, 2008

DN valjer att ta bort SD fran valalternativen i snabbpoll.

DN rapporterar DN/Synovates valsympatier för december. Media är väldigt intresserad av blockskillnaden som minskar. Media är dessutom väldigt intresserade av hur stort det snabbast växande partiet Sverigedemokraterna är.

Underligt nog så har DN i sin online snabbpoll tagit bort Sverigedemokraterna som alternativ. Man använder bara riksdagspartierna och Annat parti och Vet inte som alternativ. Helt plötsligt vill DN alltså inte redovisa SD-väljare förmodligen just därför att SD är större än DN hoppas.

Moderaterna är störst enligt snabbpollen med 36 %, "Annat parti" är näst störst med 14 %. Sossarna är det tredje största alternativet med 11 %, efter att 14 912 personer har röstat.

Man kan bara dra slutsatsen att "Annat parti" betyder SD och de blir näst största parti i snabbpollen. Liknande resultat har man fått i andra snabbpoller då tidningarna haft med SD som alternativ. De har kommit på andra eller tredje plats med moderaterna som vinnare. Snabbpoller är inga vetenskapliga undersökningar, Synovates undersökningar är inte heller vetenskapliga, de är bara indikationer, inget annat. Det enda som räknas är det faktiska valresultatet, nästa valresultat blir klart till EU-valet, det är en bättre indikation på var väljarna står. DN SVD

Friday, December 19, 2008

Tolgfors kamrater ligger med marxist leninisterna.

Artikeln ar helt sann. Tolgfors har sitt stod hos marxisterna. Men vem hade trott det, inte Tolgfors, ung kapitalist, antimarxist och trogen i den kapitalistiska ekonomin. Tolgfors ar egentligen bara en partiarbetare, inte expert, men vad gor det?

Vad gor det om Tolgfors hyllas av vanstern, knappt nagot, de vill ju ta bort forsvaret men det ville ju aven Tolgfors och Reinfeldt moderaterna.

Det har ingenting med forsvarspolitik att gora eftersom det inte finns nagon forsvarspolitik i moderaternas program. Tolgfors vet inget och kan inget, moderaterna samma sak. Den svenska eliten vet inte vad som hander, de kan bara som vi anta att Sverige donerats bort till somalier, araber, och andra analfabeter, vi vet inte varfor men sa fort vi fattar sammanhanget sa blir det stryk.

Vad gora? Nya politiker blir det enda alternativet. 1810, Reinfeldt vem blir Tandefeldt? Hur mycket skit ska vi ta? SVD

Stor skillnad pa Mugabe och Reinfeld.

Skillnaden pa Mugabe och Reinfeldt ar en intressant studie i motsatser.

Socialdemokraternas favoritdiktator, den sinnesjuke Robert Mugabe (s) i Zimbabwe holl ett extastiskt tal pa fredagen. Palme skulle skrika av lycka, tappa andan och med vilt stirrande blick vara nara att svimma om han sett det.

Under partikonferensen i Bindura avslojade han vem som ager landet, Mugabe skrek:

- Zimbabwe är mitt, jag är en zimbabwier. Zimbabwe åt zimbabwierna!

Landet ar altsa hans pesonliga agodel, som en feodalherre beslutar han over liv och dod och han har bestamt att alla omkring honom kan ga och avlida i kolera, svalt eller nagot annat. Han bryr sig inte sa lange han sjalv far behalla sina palats och hogarna med diamanter, Pierre Schori har sett diamanterna men bryr sig inte.

Reinfeldt a andra sidan tycker tvartom. Han haller inga tal i extas, i sitt lagmalda tonlage sa fortsatter hans reformer som i realiteten leder till att Sverige tillhor alla manniskor i varlden, Sveriges mark tillhor alla i hela varlden. Dagens nyhet var att Billstrom ska forenkla for anknytningsfallen, dvs de som vill invandra till Sverige. Han vill ta bort byrakration kring invandring. En annan nyhet tidigare under veckan var att invandrare enklare ska kunna blir folkvalda i Sverige.

Det frangar det tidigare systemet dar svenskar kan bli folkvalda efter att ha varit medlem och aktivist i ett politiskt ungdomsforbund i 20 ar och sedan avancerat inom facket for att kunna blir kommunpolitiker.

Invandrare ska nu kunna slippa 30 ars aktivism som svenskarna tvingats genomga. Nastan alla beslut som fattas av regeringen numera leder till storre massinvandring, fler fordelar for asylsokande, fler begransningar for svenskar och hogre kostnader/skatter for de fa som arbetar. Det skulle inte forvana mig om de svenska stridsbatarna som satts in mot sjopirater utanfor Somalia kommer tillbaks fullastade med asylfall. Som vanlig kommer svenska tjansteman pa fartygen att i ett tankefel missupfatta vad Sverige ar och vad deras jobb borde vara. (Bilden: Svensk stridsbat tillbaks till Sverige. Har av misstag fatt med sig kontraband; asylsokande?)

Sa skillnaden pa Mugabe (s) och Reinfeldt (m) ar att Mugabe vill ha sitt land at sitt folk (at sig sjalv) och Reinfeldt vill ha sitt land at alla folk.

De ar bagga extrema. Kan vi inte skapa en kompromiss: alla lander ska ge tilltrade till halva jordens befolkning? Nej det blir konstigt. Vad sags om den gamla beprovade iden: Alla lander har egna granser och arbetare oberoende for att skapa ett valstand i sina egna lander samtidigt som man samarbetar med handel och kuturellt utbyte.

Reinfeldt borde prova det. Jag vet inte var han utbildats men formodligen i samma skola som lilla Asa som skrev till bloggen Rakryggad. Hon skrev att hon minsann tycker att alla jordens folk har ratt till Sverige. Det ar den nya generationens tankande, alla har ratt till vadsomhelst sa lange det kanns ratt. Det ska aldrig finnas ett nej eller stopp, inga granser eller lagar behovs.

Reinfedlt och Asa ni borde borja med att oppna dorrarna till ert eget hem for flyktingar sa ni kan lara er hur det kanns och vad som kravs. Men det kommer ni aldrig att gora eftersom ni vill att andra ska dra lasset. Ni vill att vi ska belastas sa ni slipper problem om det skulle ga at skogen. Eller hur?

Ni vill hjalpa varlden men bara om andra tar pa sig uppdraget och betalar for kalaset, ni har formodligen sjalva inte gjort ett dyft. DN AB SVD

Halal-TV ett forsok att normalisera synen pa Islam.


Samtidigt syns en mer verklig del av islam i Sverige när upploppen i Rosengård oavbrutet fortsätter dag efter dag.

Statens TV försöker visa en annan sida med TV-programmet men misslyckades pga den dåliga kvaliteten, det blev varken underhallande eller intressant. Vi lär oss mer om Islam och muslimer i Sverige av nyheterna än av TV's försök att ge ett annat intryck. Statens TV har såvitt jag vet aldrig förut anställt en programledare som öppet deklarerat att otrogna ska stenas till döds, men i Halal-TV så tolereras det. Den toleransen är ny, statlig TV har därmed inlett ett nytt kapitel i sin pinsamma historia med tolerans för de som vill mörda i islams namn.

Det sista avsnittet klipptes bort med ett dåligt svepskäl, "det hade inget med innehållet att gora". Nu planerar statens TV-bolag en TV debatt om programserien. Som vanligt blir det mest en sida som kommer till tals, det är lätt att förutse. Summan av debatten blir att det kommer att bli fler statliga TV-program som belyser Islam i Sverige så att vi ska vänja oss vid den utbredande Islamseringen.

Dessutom riktar de sig till ungdomar för att programmera deras hjärnor sa att de unga kommer att tolerera den intolerans som Islam är.

Det är ytterligare en anledning till att skrota statlig media och sparka statliga journalister. Vi behöver ingen statlig propaganda även om den kommer under en borgerlig alliansregerings regi. Vi behöver en fri debatt , fri media och yttrandefrihet. Vi vill slippa en konstlad debatt i statens TV där bara en syn får komma till tals.

Skrota statlig Halal-TV och låt folket komma till tals. SVD AB DN

Den enda lösningen för Rosengård är följande:

Thursday, December 18, 2008

Muslimerna angriper med bomber, Sverige vill ha internationell hjalp.


Rosengård star i brand och upploppen fortsatter. Muslimerna har konstruerat en ny slags bomb som skadar manniskor och fordon. De anvander slangbomber som har explosiv verkan mot polisen. Polisen skulle skydda brandforsvaret, men eftersom det inte gar sa tvingas man lamna branderna tills de brunnit ut. Deras attacker fotsatter under natten, deras taktik ar att de slanger bomber, drar sig snabbt tillbaks och gommer sig i portar.

Polisen har begart internationell hjalp fran Danmark for att vara beredda om polisen inte har tillrackligt stora resurser inom landet.

Som i Grekland sa avtar inte invandrarupploppen. I Grekland fortsatter kaoset pa trettonde dagen. Det kommer att skada Greklands rykte och hamma deras stora turistindustri lang tid framat. Grekiska fackforeningar har samtidigt ordnat demonstrationer och strejker mot regeringen vilket hjalper invandrarupploppen och bidrar till att sabotera deras turistnaring.

Enligt en fritidsledare som bor i Rosengård, afrikanen "Dallas", sa har upploppen inspirerats av de valdsamma invandrarupploppen i Grekland. Han tror inte att det handlar om Islam eller religion. Dallas kan ha ratt, upprorsmakarna kanske anvander moskeen som ursakt for att sabotera samhallet och visa sitt hat mot etablissemanget/kapitalismen och for att fa utlopp for sin skadegladje.

En fotograf angreps. Fotografen fick intrycket att muslimerna fatt hjalp av professionella samhallsabotorer s.k. autonoma grupper, vilket betyder AFA, som kommit utifran for att forstora sa mycket som mojligt.

Om inte polisen tar tag i brottslingarna sa kommer de att fortsatta i all evighet. Kommunledningen i Malmo uppmuntrade upplopp tidigare. Kommunen betalade afa/reclaim da de skulle demonstrera tidigare i ar. Forstorelsen kostade miljoner. Malmos kommunpolitiker Reepalu (s) betalade dessa ligister och dessutom sa demostrerade han tilsammans med dem och beordrade polisen att inte ingripa. DN DN SVD SVD SVD AB SVD AB AB SVD DNAB

Filmen forklarar vad folk kan gora for att radda sin hemort. Det blir inte latt, men hoppet finns om man foljer filmens budskap. 


Wednesday, December 17, 2008

Kan nagon paminna mig om varfor vi ska moskeer i Sverige.


Jag kan inte minnas nagot bra motiv till att vi ska ha moskeer i Sverige. Vid narmare eftertanke sa har ingen nagonsin sagt varfor eller haft ett enda argument for moskeer.

En kallarmoske som stangdes av hyresvarden har nu varit orsak till dagliga upplopp. Inte bara de lokala gatuterroristerna men aven ditkallade vanster terrorister fran AFA har allierat sig for att forsoka "krossa kapitalismen och staten".

Allvarligt talat sa har nog de flesta svenskar fatt nog av alla stenkastningar, skolbrander, upplopp, ran, mord, brottslighet, hot, svenskforakt, svenskhat, rasism, samhallssabotage, forstorelse som dessa muslimska och andra invandrare och deras vansterextemist vanner haller pa med.

Minsta lilla tjafs blir inbordeskrig, en blick blir raskrig, ett ord kan blir upplopp, en nysning kan bli mord, ett pekfinger kan besvaras med automateld, en skuld kan bli raketbeskjutning med RPG7 och hogexplosiv laddning. Att vanta i en ko kan sluta med vilt slagsmal eller rasistiska hot mot svenskar oavsett om det ar hoggravida, 90-aringar eller smabarn som blir utsatta av dessa kriminella hatare.

Det ar Sverige av idag, Det ska tmf inte behova vara sa.

Nar fattar ortsborna att dessa sabotagemaskiner maste utvisas fran Sverige, kommer de aldrig att reagera? Det kanske bara tar lang tid innan de inser vad som ovillkorligen maste handa. Kan det vara sa att det utvisningsarbetet borjar just nar de som ska utvisas blivit tillrackligt manga sa det blir ett regelratt krig i Sverige? Det vore sorgligt eftersom det ar nastan bara invandrare som ar bevapnade med automatvapen, RPG7, pistoler och ammunition. Det kanske intraffar just da regeringen avskaffat forsvaret som de foreslar.

Jag hoppas nagon sager till nar det ska handa sa vi kan evakuera Sverige i forvag, semester for alla under tiden?

En sak ar 100 % saker, det ar att utvisningsdagen kommer snart. Vi vet inte vilka som kommer att tvingas goras det, men dagen narmar sig snabbare for varje upplopp och for varje stenkastning.

Vi har nu lart oss att inforande av moskeer medfor vald, aggresiva gatutrupper som sysslar med hot, krav, upplopp mm. Det ska inte tolereras i Sverige. Det ar inte bara demokratin som hotas, det ar vara liv som hotas. Alla moskeer maste rivas och de som staller till med vald, brak och kriminalitet maste ovillkorligen utvisas. nar ska detta elande sluta, och mest intressant ar HUR ska detta sluta?

Bilden: Grekland, samma slags hatmaskiner och samhallsforstorare som i Sverige och Rosengård. Trevlig julstammning? 

Reinfeldt helt overraskad av rapporter om massiv valdsbrottslighet?


I sitt jultal sade Reinfeldt att han har talat med flera olika aklagare, poliser och interner. Men hans okunskap overraskar. Om det sade han bla:

"– Min samlade känsla är att jag har både imponerats och förfärats" 

Man far intrycket att han tidigare inte visste om den massiva brottsligheten som landet drabbats av. Han kanske inte ens uppfattat de problem har lart sig mer om pa ratt satt. Om de ungdomar han traffat nyligen sager han:

"Om deras historier om hot och om de nya förutsättningarna för kommunikation som kommit i och med internets snabba intåg. Hans sammanfattade bild är att det behövs åtgärder – helst i går."

Fragan ar altsa vilka tror han hotas och han ska vi gora at saken? Han antyder begransningar pa internatet. Enligt TT/Aftonbladet sade han foljande om debatten pa webben:

"Den kan skada tilliten till andra människor och budskap, befarar han. 
– Här har vi jobbat hårt för att trycka tillbaka rasistiska tillmälen, könsförnedrande uttryck och rena hot. Nu kommer detta tillbaka i internetmiljön, som beskrivs som ett laglöst land," säger Reinfeldt. 

Intrycket ar att Reinfeldt tror att hot, rasistiska tillmalen osv. mest intraffar pa natet och att han darfor vill stoppa vissa personer, bloggar, hemsidor osv. 

De flesta svenskar vet att de som utsatts mest for rasistiska tillmälen, könsförnedrande uttryck och rena hot ar de som framst kommer i kontakt med invandrare och asylsokande, det ar poliser, socialarbetare, bandforsvaret, skolor, elever och de svenskar som tvingas bo i narheten av dessa hot och hatmaskiner. De vet att vi i stort lever i ett laglost land idag.

Om han talade om brottsligheten i jultalet sa finns det ingen anledning att tro att hans verklighetsuppfattning stammer med verkligheten. Det har inte blivit skarpta straff, tvartom vald och brottsligheten okar men de fa grova brottslingar som aker fast slipper i stort sett straff. Hans tal nu om skarpta straff kan man inte tro pa av flera skal. En skal ar att den okontrollerade massinvandringen fortsatter och okar med tusental kanske tiotusentals grova brottslingar arligen som aldrig ens haft bakgrundskontroll innan de slapps in i Sverige.  En annan ar att han vill "utreda" brott som begas av unga. De ska straffas inte utredas, i vanlig svensk ordning tar det formodligen 20 ar inan politikerna fattar hur de ska hantera fragan.     

Mot bakgrund av det som sagts och gjorts av regeringen sa kan man lita pa tva saker.

1. Den utomkontroll massiva brottsligheten och rasistiska tillmälen, könsförnedrande uttryck och rena hot kommer att oka kraftigt i framtiden eftersom regeringen inte signalerat kunskap om problemet. Handlingsforlamade politiker kan inte ens erkanna hur allvarlig situationen ar i Sverige, darfor att det vore ju att erkanna att massinvandringen misslyckats och de sjalva ar orsaken.  

2. Privata bloggar och hemsidor kan rakna med begransningar i ytttrandefriheten eftersom vi beskylls for hot och rasistangrepp som till 98 % kommer fran invandrade hotmaskiner. Vi blir syndabocken. Vi beskylls for det som vi forsokt fa uppmarksamhet kring. Vi har forsoka fa uppmarksamhet kring massvaldet, hot ,rasistangrepp som begas av invandrade mot svenskar. 

Arligen sa begas det 520 000 valdsbrott och hot i Sverige. Av dessa 520 000 brott sa riktades 206 brott mot muslimer och kan kallas islamofobiska brott. 

Den propotionen maste en politiker kanna till och erkanna innan han kan saga att han har kunskap om det som pagar i Sverige. Reinfeldt, vad ar din analys av dessa proportioner? Jag skulle ge en formogenhet om jag fick reda pa det (om jag hade en). AB  DN  SVD
DN DN

Tuesday, December 16, 2008

Kd kan man inte lita pa men alliansen ar annu mer traditionsrivande.

Enligt SvD sa vill Alf Svensson (kd) fortsattta med traditionella skolavslutningar i kyrkan.  

Det har jag svart att tro mot bakgrund av Kd's agerande i andra fragor som beror traditioner och kultur. Alf kanske vill profilera sig nu nar Kd lamnas utanfor allianseregeringens markliga beslut om homogiftemal som ingen manniska vill ha. Alliansen visar ofta att de vill riva traditioner och skapa ett perverterat "allt ar mojligt" slags samhalle. De visar sig vara helt opalitliga och reformerar saker som de inte har mandat att gora. 

Alf's syn pa skolavslutningar motsager hans parti's aktioner i andra fragor. Kd vill bygga fler moskeer, ledande partiarbetare har sagt det offentligt och har rostat for fler moskeer i kommunerna. Deras beromda brochyr som hade tre blonda barn kallade de sjalva "rasistisk" bara for att bilden visade blonda svenskar. 

Kd's nya intolerans mot svenskar och deras tolerans for den mest intoleranta rasistiska religionen av alla, islam ar kanske Kd's satt att forsoka imponera pa rasistiska svenska hatande invandrare och fa deras roster.  Eller det kanske ar rasistiska svenskhatande invandrare som redan finns inom Kd som beslutar om deras nya pro-islamska politik.  

Min uppfattning ar att Kd spelat ut sin roll och ar numera likt de andra kuturrivande riksdagspartierna som vill oka frammande religioners och kulturers inflytande i Sverige pa bekostnad av kristendomens inflytande. 

Kd ar helt overflodiga. Alf Svensson vill bevara skolavslutningar i kyrkorna nagra ar till, tills kyrkorna byggts om till moskeer. Man kan helt enkelt inte lita pa nagot av riksdagspartierna. De kommer att saga vad som helst for att forsoka locka till sig valjare. Deras uttlanden och ombytlighet i olika fragor beror inte pa var de star eller deras politik, men bara for att opportunistiskt lura, svindlar och bedraga valjarna ett tag till. 

SvD's poll visar att en mycket stor majoritet vill ha kvar skolavslutningar i skolorna. Det ar latt att fa den uppfattningen om man fragar folk i sin omgvning. SvD's rubrik talar om underligt nog om motsatsen. Rubriken antyder att de flesta lasare vill "bespara oss denna medeltidstradition". EU's regler kanske automatiskt tvingar oss att avsluta dessa traditioner men det vet vi inte forran vi konfronteras med det som ett faktum, da ar det for sent att borja lasa EU's grundlag som vara folkvalda redan rostat igenom.

Men de flesta politiker vill formodligen sluta med aven den traditionen.  Snart har flaggan forbjudits, skolavslutning vill man ha bort, ar Lucia nasta tradition som politikerna vill ha bort? 

Om man tittar pa hur de "overbegavade" myndighetspersonerna i Goteborg gor sa ser det ut sa. De tvingade unga flickor att med ett Luciatag underhalla grova sexbrottslingar, pedofiler och mordare i fangelset. De underliga myndighetspersoner som kom pa den iden kan sakert komma pa andra ideer som kan orsaka permanent skada pa Sverige. SVD DN

Monday, December 15, 2008

Socialdemokraternas favorit diktator slar vulgaritetsrekord.

Socialdemokraternas favorit diktator Robert Mugabe (s) som sosse regeringarna har hangt hela sitt afrikapolitiska fortroendekapital pa slar nya vulgaritetsrekord.

Nara 800 lik har raknats ihop efter kolerautbrottet. Epedemin som kunde ha stoppats med relativt enkla medel har Mugabe (s) helt enkelt ljugit om. Han sager att det inte finns nagon koleraepedemi. Det hade rackt med rent vatten och en ren vardmiljo for att stoppa koleran men istallet ar sossarnas kamrat Mugabe (s) strangt upptagen med att kopa in hundratals nya fina bilar och platt TV till sina partikamrater. Sossarnas partikamrater i Mugabes Zimbabwe vill ha ett flertal bilar for varje minister , de vill visa att Afrika ar minst lika kapabla som vastvarlden i att uppratthalla en god levnadsstandard?

Informations Minister Sikhanyiso Ndlovu sade om koleraepedemin att "hemliga agenter fran England bedriver biologisk krigforing och forsoker sprida kolera och antrax i ett forsok att invadera Zimbabwe och ersatta Mugabe (s) med MDC."

"Kolera ar en kalkylerad rasist attack pa Zimbabwe av kolonial landerna som far stod av USA och de vast allierade sa att de invaderar landet" sade ministern.

(USA spenderar just nu over 200 miljoner dollar om aret i humanitar hjalp till mat och atgarder mot kolera.)

Ministern hade inga belaggg for sina anklagelser men en fin bil kommer som en Julklapp?

Ministrarnas sinnesvaga ramblande antyder att de maste ha drabbats av samma sinnesjukdom som sossarnas broder Robert Mugabe (s).

En Mugabe kamratlig artikel i SvD talar om samma informationsminister, men SvD har tydligen inte hittat nagot mer intressant uttalande an att han sagt " det ar oegentligt av vastlanderna att satta Zimbabwe pa FN sakerhetsrads dagordning."

Vi maste ga till utlandsmedia om vi vill hitta mer beskrivande artiklar om Mugabe. Hans storsta fanclub finns bland svenska politiker och journalister. Las om hur Mugabe stal 7 miljoner dollar som skulle ha gatt till AIDS offer. Las om sosse Sveriges hjalp till Mugabe att hoja skatterna.

Veckorna gar men sossarna har inte sagt nagot kritiskt om Mugabe. Daremot brukade de ordna hysteriska demonstrationer och ge stora ekonomiska bidrag till Mugabe innan han grep makten trots att han reda da var en massmordare. Jamfor landet fore och efter Mugabe.

Tidigare har Mozambiques Hidroelectrica de Cahora Bassa (HCB) kraftforsorjningsbolag slutat leverera electricitet till Zimbabwe eftersom de har en obetald rakning pa 25 millioner dollar. Vi kan lasa dagliga nya sensationer om Mugabe men inget kan rubba sossanas sjalvfortroende. De kommer aldrig att vilja disktera de fem miljarder kronor som sosse Sverige spolat ner i Zimbabwe toaletten.   SVD DN SVD

Sunday, December 14, 2008

Regeringens nya policy: "alla pa hela jorden ar valkomna".


Regeringens nya policy som innebar att "alla som vill komma till Sverige ar valkomna", ser ut att lyckas bra. Manniskor koar utanfor de svenska ambassaderna i atskilliga lander, tiotusentals kanske miljontals kommer snart att soka om arbets- och uppehallstillstand i Sverige. Tobias Billstrom har varit pa rundresa i varlden for att forska oka massinvandringen. Han slapper alla sparrar och vill nu inte bara ha hit utomeuropeiska flyktingar, men aven andra kategorier och arbetskraftsinvandrare fran manga u-lander. 

Ingen kan forklara varfor de vill spranga alla forstandsvallar eftersom de 100 000 som nu kommer till Sverige varje ar inte kan rakna med att fa sysselsattning. Den 1-2 miljoner sysslolosa och lonedumpade svenskar och andra tvingas nu inse att lonerna kommer att minska dramatiskt inom alla yrkesgrupper. 

Regeringen har pratat om att importera 200 000 personer om aret. Det massiva svar man fatt pa sina budskap till omvarlden kanske kommer att overtraffa deras mal, vi kanske far hit 300 000 eller annu fler.  

Det underliga ar givetvis att ingen begriper orsaken till att de vill skifta ut den svenska befolkningen med en sa oerhort hog hastighet. 

Orsaken maste vara att alliansen inser att de kommer att forlora nasta val och de har knappt tva ar kvar for att utsattta Sverige for det storsta sabotaget nagonsin. De verkar vilja orsaka sa mycket skada som mojligt innan de tvingas lamna ifran sig makten till en regering som inte vill byta ut befolkningen. 

”Den största reformen av svensk invandringspolitik på flera årtionden”, kallade regeringen och miljöpartiet lagen som träder i kraft i dag."

En arbetsgivare som välkomnar den nya lagen är Clas Nathorst Westfelt, krögare som driver restaurang Lidingö sjövilla.

"– Jag vet en person som jag vill anställa på en gång. Han är otroligt duktig och mångsidig. Det är svårt att hitta någon som kan diska, städa, sköta köket, stå i kassan, servera och hjälpa mig på kontoret. För mig som småföretagare räcker det inte med en person som diskar och sedan går hem, säger han."

Sjalvklart finns det arbetsgivare som vill anstalla illegala, flyktingar eller vemsomhelst som arbetar hart for nastan ingenting. Med den nya politiken sa kan Reinfeldt och Sahlin berika sig och anstalla tre hushallerskor for samma kostnad som de tidigare betalade for en.

Skyddet for svenska arbetare har nu eliminerats av Alliansregeringen, kontrollfunktionerna pa arbetsmarknaden forslappas, skyddet existerar inte langre. Lonerna kommer att sjunka samtidigt som en varldsomfattande lagkonjuktur kommer att driva upp sysslolosheten till rekord. 

Det ar en makalos prestation att kunna driva igenom en exposionsartad okning av massinvandringen i den situationen utan att nagon opponerar sig. Finns det nagon som opponerar sig inom riksdagspartierna? Finns det nagon folkvald hemma, halloooooooo, eko, eko. SVD  SVD  Grafik av Rakryggad.nu

Brottslingar ogillar att bli uthangda.

Regeringen forbereder atgarder mot fri media, bloggare och andra som publicerar information om brott och brottslingar. 

Tanken ar formodligen att de vill bevara den totala press- och mediatystnaden om brottssituationen i Sverige. 

De hemsidor och bloggar som avslojar identiteten pa grova valdsbrottslingar ogillas av myndigheterna men istallet for att tala i klartext sa anvander de andra personer som for deras talan. Man anvander Niklas Langstrom, som havdar att han ar sexbrottsforskare. Han ar psykiatriker pa Karolinska Institutet och ar chef for nagot som kallas "Centrum for Valdsprevention". 

Forskaren Niklas sager att uthagning pa natet "forsvarar ateranpassning", "det riskerar en okad aterfallsrisk." 

Om han ar chef for "Centrum for valdsprevention" och arbetar med sexbrott sa kan jag inte komma pa ett mer misslyckat yrke i Sverige. Det med take pa att Sverige har eurpoarekord snart varldsrekord i valdtakter och sexbrott. Dessuton sa har dessa brott okat radikalt i omfattning de senaste aren. 

Om vi nu ska tro forskaren Niklas sa borde vi inte publicera information om dessa brott och brottslingar. Vi har ju inte gjort det i alla ar men brotten har okat lavinartat, sa hans recept ar inte det minsta trovardigt, det har misslyckats hittils, darfor maste vi byta strategi. 

Om vi anvander lite realism sa borde brottslingarna givetvis dra sig for att utfora brott om de vet att deras bild och personuppgifter publiceras. En annan fordel ar givetvis att allmanheten kan skydda sig sjalva om de ar medvetna om vilka i sin omgivning som begar grova brott. En kvinna kan undvika risker om hon vet om att mannen som hon ar ensam med ar en domd sexbrottsling, men om hon inte vet det sa ar risken for nya sexbrott overhangande. Men forskaren Niklas vill inte varna folk for vilka som ar farliga brottslingar. Hans teori haller inte. 

Regeringens hardforda politik mot privata media som inte lyder under regerings krav- och kontrollmaskin via pressstodet syftar till att stoppa publiceringen av information om brottsligheten. Det skulle kunna stoppa all samhallskritisk fri media och det ar givetvis ytterligare ett intrang i yttrandefriheten, ytrerligare en bagransing av yttrandefriheten. 

All offentlig information i domslut ar "offentlig". Det betyder att allmanheten ska kunna fa ta del av den informationen oavsett hur det gar till. Viss offentlig information ar speciellt viktig att delge allmanheten, sarskilt information som kan radda liv och som kan skydda allmanheten fran farliga brotttslingar.

Om regeringen vill hemlighalla brottslingarnas identitet sa kan de gora alla domstolar och domslut hemliga, i praktiken sa kanske det ar deras mal, det later sa om man lyssnar pa Datainspectionen. Jonas Agnvall pa DI sade att:

Datainspektionen analyserar även två andra sajter. Hela undersökningen väntas bli klar i januari.

– Om vi finner att sajten strider mot PUL kan vi göra en polisanmälan och begära att de stänger sajten. Då riskerar upphovsmännen fängelse"

"Även om sajten skulle vara olaglig är det dock inte säkert att datainspektionen kan göra något.
– Vi kan bara agera om upphovsmännen bor i Sverige."

Jonas Agnvall, DI ser ut att sitta i en gigantisk bastu pa bilden. Det kanske kommer att kannas sa for honom da folk far reda pa varfor han vill fangsla personer bakom sveriges enda fria media?  

Det antyder att bara upphovsman i utlandet kan undga fangelse. Svenskar som ar engagerade i samhallskritik maste darfor flytta utomlands om de vill kanna sig sakrare. Diktaturens smygande morkerman har inte stoppats av en borgerlig alliansregering och det ar skrammande. Om de far som de vill sa vet folk ingenting om vilka som ar farliga brottslingar i var omgivning, vi kan darfor inte ens satta oss i sakerhet om det behovs. 

Regeringens strategi ar speciellt upprorande eftersom just sexbrott ar de som nastan aldrig klaras upp, knappt nagra andra brott har sa liten uppklarandeprocent. Bara i 0.3 % av alla valdtaktsfall doms den skyldige med ett morkertal inraknat, utan morkertalet ar det anda rekordlaga 2.4 % som doms. Den siffran visar hur fatalt forskaren Niklas redan har misslyckats med sitt "Centrum for Valdsprevention", eller hur Niklas, varfor ska vi ha fortroende for dina synpunkter? Det visar hur fatalt vara olika regeringar misslyckats och gor att det finns ett pressande behov for en helt ny syn och inriktning pa brottsbekampning. Bara en helt ny regering som bryr sig om brottsoffer kan lyckas med det. De som tysta ner alla brottsproblem ar en del av problemet, ge dem sparken.


SVD SVD SVD DN AB

Friday, December 12, 2008

Lustiga hattar ar inte tortyr.

Bilderna fran Abu Graib forestaller fangar i fornedrande poseringar. De tvingades ha lustiga hattar, kvinnoklader osv osv. Liknande bilder kunde ha tagits pa studentfester dar man festat lite for mycket men ingen manniska skulle komma pa tanken att kalla det tortyr.  

Att som SVD saga att det skulle vara tortyr ar en grov logn och har inget med verkligheten att gora.   

(Bilderna: Tortyr?)

De soldater som var med om att fornedra fangarna straffades, men de straffades inte for att ha torterat nagon, darfor att det inte forekom nagon tortyr. Det handlade om nagot helt annat men SVD formedlar och sprider den lognen utan att ha daligt samvete. 

Tidningarnas roll ar att skapa sensation av nagot ointressant, om det kravs att de ljuger sa hor det till tidningarnas funktion, det kravs logner for att bli lasvarda, men samvete och sanning kravs inte alls, tvartom, sanning och samvete maste lamnar utanfor dorrarna till tidningredaktionerna.

Fragan ar hur man ska vardera tidningarna som fornedrar med logner, overdrifter, drev, pahittade artiklar eller missuppfattningar.
Offret for tidningarnas drev kanske kanner sig torterad men det handlar bara om fornedring inte tortyr. Och inga svenska journalister har straffats savitt jag vet.   SVD  DN

Thursday, December 11, 2008

Asylsokande jobbar utan arbetstillstand.


DN skriver att rekord-manga asyl-sokande "har lyckats fa jobb". 47 % har varken arbete, praktikplats eller SFI studier. I artikeln skriver man om en av de 53 % som ar sysselsatta.  Sara Ajdarnia, en Iranier som kom till Sverige over tva ar sedan. Sara har fatt avslag pa sin asylansokan och vantar pa att arendet ska provas i Migrationsdomstolen. 

(Bilden: Arga lonedumpade illegal flyktingar som kraver sin ratt till lonedumpning med hjalp av LO's nya fackavdelning, Lonedumperiforbundet. (Ironi)) 

Nu arbetar Sara i butiken Olivomat i Uppsala. Trots att hon fatt avslag pa asylansokan sa ifragasatter varken DN, myndigheten eller arbetsgivaren om hon har arbetstillstand.

Myndigheterna kanner till det och verkar inte ha problem med det. Hon kan inte ha nagot arbetstillstand, arbetar formodligen i en lonedumpnings situation vilket eliminerar ett jobb for en svensk och gor att arbetsgivaren kan spara stora belopp i lonekostnader. 

Enligt artikeln sa ar det runt 20 000 personer i asylprocessen vilket inte kan innefatta alla eftersom nara 200 000 manniskor har kommit till Sverige under de 2 ar som Sara vantat pa asyl.  Asylprocessen innefattar bara en mindre del av totalantalet eftersom de flesta som kommer till Sverige ar anknytningsfall. 

Om myndigheterna ar lika ointresserade av hur alla dessa kategorier ska bedomas i konkurensen om jobb i Sverige sa ar det oerhort orovackande. Migrationsverkets chef for asylmottagningen Caroline Henjered sager sig vara nojd med utvecklingen men vem talar for de arbetslosa och lonedumpade svenskarna? 

Vem ar nojd om 200 000 svenskar blir avskedade sa arbetsgivarna kan anstalla 200 000 asylsokande och andra kategorier som fatt avslag pa asylansokan. Hur fungerar det rent ekonomiskt for den framtida arbetsmarknaden om arbetsgivare vanjer sig vid att anstalla asylsokande som fatt avslag for 20 kr/timme istallet for en svensk for 100-200/kr per timme. 

Till och med de asylsokande som fatt arbetstillstand maste oroa sig over att de illegala tar "deras" arbetstillfallen mot lagre betalning.  

Vi har darfor fler kategorier manniskor som ar missnojda och som inte heller begriper varfor myndighetern inte har varken en policy, en politik, riktlinjer eller ens en asikt som klargor vilka som ska fa arbeta i Sverige och vad villkoren ska vara. 

Lonedumpningen maste var ofattbar stor. Det gar formodligen inte ens att undersoka om de som lonedumpar anvander helt svarta tjanster med betalning under bordet. 

Med tanke pa att myndigheterna ar glada over utvecklingen sa kan den fortsatta ohindrad. Skrammande tanke, kan det vara sa manga som halften av samtliga jobb i Sverige som ar lonedumpade? Jag har en kansla av att aven den varsta domedagsprofeten som tros overdriva lonedumpningen har misstagit sig stort om omfattningen.  

Var ar alla artiklar om detta? I Danmark kanske? I Sverige finns det inga artiklar om kaoset. Danska tidningar skriver om svenska problem varvid svenska myndigheter vana vid en total presstystnad klagar och bir irriterade over att obekvama fakta om Sverige kryper fram i Danmark. 

En internationell incident blev resultatet av en Youtubevideo som kritiserar vissa forhallanden i Sverige, mer om det snart. Sverige ar fan-ta-stiskt. DN
   

Monday, December 08, 2008

Sossarna ar vettskramda for SD, den enda garantin att S inte tar makten igen.


Chefredaktoren pa Sydostran inleder en alltfor tidig valkampanj med en partsinlaga. 

Hans Bulow (s) far stor spridning pa sin artikel. Newsmill publicerar den och DN aterpublicerar den. 

Det visar hur komplicerad valkampanjen kommer bli till nasta val. Chefredaktorer och politiska vansterjournalister har inte bara sina egna tidningar som sitt personliga propagandaorgan. De har aven fri tillgang till alla andra stora media inom vansterblocket, jag menar pressstodstidningarna. Nu kan de skriva tusentals artiklar i sina egna och i sina kamraters media och hetsa och ljuga.  Det kan man rakna med och det gar inte att gora nagot at forran presstodet forsvinner.  

Hans Bulow's artikel ar som vantat fylld av logner och smutskastning av Sverigedemokraterna. 

(Bilden ovan antyder att lasarna genomskadar Newsmills forsok att kalla SD;are "hogerextrema", 75 % av Newsmills lasare tycker att det ar bra att SD enas pa Youtube.)

I DN artikeln ar texten extra tjock nar Bulow skriver att SD ar framlingsfientlig. I en annan mening skriver Bulow om sin partikamrat i Blekinge, Mats Johansson som Bulow sager "leder en demokratigrupp med uppgift att sprida information om SD:s framlingsfientlighet och rasistiska bakgrund." Fler logner men Bulow kallar det "information" och "demokrati", med det sa har han nog garanterat presstodet ett ar till? 

De stora tidningar och sosse journalisterna drar sitt gamla barnbabbel och hoppas att lasarna ar helt efterblivna och gar pa samma tjat som alla genomskadar for 10 ar sedan.  

Sossen Hans Bulow har inga argument, han forsoker inte beskriva Sverigedemokraternas politik eller ga i polemik. Han forsoker inte ens argumentera for eller beskriva sitt eget parti's politik. 

Sossarna har ingen politik. De har forstort landet och alla vet det. De har aldrig kunna forklara sig eller formulera ett genomtankt argument. Deras forsok att istallet angripa SD tyder pa en desperation och insikt om att de ar pa vag till historiens soptipp. 

De klokaste personer som sossarna har lyckats ta fram ar t.ex. SSU ledaren. Hon domdes for ett allvarligt valdsbrott efter ha slagit krogvakter under en kvall pa fyllan efter ett SSU mote. Dessutom sa fornedrades vakten med grovt rasistiska tillmalen av den aggresiva SSU ledaren. 

Den enda debatt som sossarna vagat ha med SD intraffade efter forra valet. Ingen vagade mota Sverigedemokraterna innan valet. Mona Sahlin blev helt krossad i debatten med SD. Mona Sahlins pinsamma erkannande av debattforlusten antyds av hennes lofte att aldrig mer debattera SD. 

Sossarnas verklighetsfranvaro kan man fa en inblick i om man analyserar deras slagord, fran Bulow atikel:

"det nya hardare klassamhallet utnyttjas av framlingsfientliga," 

Fattiga blir fattigare, men det har ingenting med SD att gora, tvartom sossarna har orsakat det. 

"radikala vansteraktivister skulle krossa rasismen utanfor SD's rikskonferens"

Bulow kallar sina partikamrater och "aktivister" istallet for den mer korrekta beskrivningen gatuterrorister. Han utrycker inte ett ord om att det skulle var fel med att kasta gatusten mot SD'arna, pensionarer och polisen och forstora moteslokalen. Han ligger darfor pa samma laga niva som hans kamrater gatuterroristerna. 

Bulow kallar det "sprida information" nar hans parti ljuger och bedriver hetspropaganda i landets storsta media mot ett demokratiskt parti som inte ens far svara pa lognerna.  

"sd har lamnat en budgetmotion som bygger pa etnisk rensning" skriver Bulow. "Etnisk rensning," mannen maste har forlorat forstandet. Vulgardebatten sjunker till de allra lagsta nivaerna. 

Det sista aret ha vi hort fler slagord fran sossarna, "vi maste ta debatten med SD" sager de, men sedan gor de som Mona Sahlin, det gar hem vettskramda och laser in sig i garderoben. 

Sanningen ar ju att en debatt med sossarna kan avverkas pa fem minuter. Det har daremot inte forekommit en debatt med SD dar moderatorn inte avbryter SD, och hogljutt argumenterar emot varje ord tillsammans med motparten som gor likadant mot SD.  

Allt man behover gora ar att fraga en sosse vad fordelarna ar for Sverige med massinvandring av hundratusentals oidentifierade, falska flyktingar som ofta ar kriminella analfabeter? 

Vi vet att svaret blir , MAT, de har fort med sig roliga matratter. 

KOKBOK, blir mitt svar, det skulle spara 400 miljarder varje ar och hundratusentals svenskar skulle sluppit bli hotade, misshandlade, ranade, valdtagna och mordade. 

Lagg de argumenten i en vagskal?   DN DN SVD

Sossarnas vulgo debatt pa Youtube, sossen Martin far bara ettor pa sina hopplost korkade filmer. Arligt talat sa ar han pinsam for sossarna, med det far sossarna begripa eller inte alldeles sjalva:


Friday, December 05, 2008

Bestialiskt mord faller inte i glomska.

Daniel Wretstrom, den unga pojken som mordades under bestialiska former i Salem utanfor Stockholm ar 2000 kommer inte falla i glomska. Det var flera ar sedan han mordades av en stor grupp invandrare och svenskar som omringat honom och plagade och misshandlade honom for att senare morda honom genom att nastan kapa huvudet av honom.

Ett typiskt mord som manga andra, men detta mord har inte glomts bort. Det borjade med en minnesmarch som sedan fortsatte och vaxte med fler deltagare varje ar den 6 december. 

Som manga andra forsok att minnas mordoffer sa har Salem lyckats battre an de som vill paminna om Riccardo mordet eller andra mord.

Salem mordet ar typiskt for dagens invandrarvald. Det ar ofta om inte alltid en eller ett fatal svenskar som omringas och angrips av en stor grupp med langt fler invandrare.

Det fega valdet ar ofta om inte alltid grovt overvald. Ofta beror det inte ens pa alkohol eller narkotika, men relativt opaverkade manniskor utfor ofta detta bestialiska och sadistiska vald. De fega angriparna ar ofta bevapnade hysteriska galningar som vi paminns om i Sodertalje fallet. 20-30 invandrare omringade en liten flicka och forsokte sparka ihjal henne. Nar hon lag omtocknad pa marken lyfte de upp huvudet och sparkade med uppenbar avsikt att avliva den forsvarslosa flickan. Riccardo blev ihjalsparkad pa ett liknande satt av flera som jagat honom, omringat honom och sparkade ihjal honom. Stora demonstrationer till minne av Riccardo har inte hjalpt att bromsa valdet. Tvartom det blir varre for varje vecka. Valdet blir grovre och ibland verkar det som om offren behandlas som djur som ska plagas av sina baneman.

Det varsta ar att Salem fallet som folk minns med en tyst march och fackeltag har angripits av ligister och gatuterrorgrupper som inte vill att vi ska minnas mordet. Tvartom ligisterna som angriper fackeltaget har hyllat mordet med bandroller och annat. Ligisterna bestar av invandrare, SSU, AFA och andra extremister och mordhyllare.

Om man ser Salem som en studie i de tendenser som pagar i Sverige sa ar det inte sjalvklart langre att minneshogtider over mordade offer far vara i fred ostorda. Det ar inte sjalvklart att mord ar forkastligt. Mord hyllas oppet av folk som SSU och antifa/afa/expo folket. SSU representanter skrev i sina bloggar att Salem mordet var bra. Svaret fran den nya SSU basen som ersatta sin foretradare som fallts i domstol som grov valdsbrottsling var bara att "jag ska prata med dem om saken". SSU ville inte stanga av de ledande SSUarna som oppet hyllade mordet.

Journalisten Robert Aschberg's organisation antifa/afa/expo hyllar mordet oppet. Samhallet slutar fungera nar intolerans och mord mer eller mindre accepteras av ungdomsforbundet till ett riksdagsparti, sossrnas SSU. Samhallet har slutat funger da minneshogtider inte far forekomma ifred utan risk for allvarlig skada.

Ett samhalle har slutat fungera da minneshogtiden enbart diskuteras som ett inslag i hur Salem kan forstoras av grupper som vill angripa och utfora vald mot minneshogtiden. Det tyder pa att samhallet inte kan eller vill garantera folks sakerhet eller ens forsoka med sin skyldighet att ingripa i tillracklig omfattning mot de som vill sabotera griftefriden.

Om jag hade mojlighet sa skulle jag sjalv resa dit mest for att studera hur Sverige forfallit till gatuvaldets makt som nu ar storre an den polisiara makten som varje civiliserad nation borde ha. Salemborna har anledning att vara oroliga for vad gatuterroristerna kan gora eftersom vi inte har en regering som griper och bestraffar de som utfor vald och hot pa gatorna. Det ar ytterligare en orsak till att vi maste byta regering. Vi maste kunna straffa skyldiga brottslingar.

Samhallets forfall illustreras dessutom av att den storsta fackforeningen ordnat en demonstration, inte till minne av mordoffret, tvartom som motverkan till minneshogtiden. LO-distriktet i Stockholm arrrangerar en "motdemonstration" vilket gor klart hur facket ser pa gatuvaldet och pa vems sida LO star i fragan om mordoffer och mordare. Har du sagt upp bekantskapen med LO, om inte, gor det pronto?

Med tanke pa all uppmarksamhet kring Salem sa kommer vi paminnas om invandrarvaldet och debatten om valdet i samhallet och forfallet kommer i rampljuset mer, det ar ett positivt resultat.  SVD SVT SVD DN DN AB AB DN AB DN

Journalist blir storbedragare, Aschbergs huvud vaxte till rekord storlek, 440 miljoner.


Journalisten Robert Aschberg blev storbedragare och skrev ut falska checkar utan tackning pa sammanlagt 440 miljoner kronor men han hade inga pengar. 

Han hade nara samarbete men en annan bedragare, den kande "solvallakungen" Tore Ferdinand Petterson som alla smabedragare kanner till och ser upp till. 

Aschberg's forklaring till hans kvalificerade bedrageri ar att "checkarna skulle visas up i nagot sammanhang". Det ar ingen forklaring men det sprider ljus kring hur deras bedrageri planerades och skulle ga till. De forsokte se solida ut medan verkligheten var att de inte hade nagra pengar alls. Ascberg's hemligheter avslojades nyligen i en rattegang men Aschberg har aldrig forklarat i detalj varfor han engagerade sig i ett sadant svindleri. 

Han sager vidare att "Samtidigt så blev jag lurad av en person som också lyckades lura många andra; poliser och grovt kriminella. Jag är i gott sällskap, om man säger så."

Ja, man maste nog halla med om att han som bedragare passar in i sallskap med andra bedragare och grovt kriminella. 

Aschberg har varit och ar fortfarande ibland skribent pa Expressen och Aftonbladet och har haft ett underhallningsprogram pa TV som slagit alla vulgaritetsgranser for att forsoka fa billiga skratt poang. Det misslyckandet och med hans engagemeng som skribent i den rodfacistiska gatuterrorgruppen Expo/afa/antifa's nyhetsblad, Expo gor att man undrar hur han marknadsforts och varfor man gett honom sa mycket fortroende inom de stora media. Det ar dags att hans uppdragsgivare omvarderar det rodbrusiga knubbiga ansiktet till dess verkliga varde; vardelost. AB SVD

Thursday, December 04, 2008

Jihad skolorna aterfar sitt tillstand. Bra for Jihad, inte bra for Sverige.

Skatttebetalare i Sverige fiansierar Jihad i Somalia. Varfor tolereras den formen av u-hjalp av korrupta politiker och varfor undersoks inte de korrupta forbindelserna? 

De beryktade Bismilahi forskolorna i Rinkeby - Tensta arterfar sina tillstand att operera skolorna. De stangdes i Mars 2008 efter att agaren domts atalats for att ha smugglat ut atskilliga miljoner kronor av kommunens bidragspengar till Jihad i Somalia och lyxvillor i Dubai. Totalt har skolbolaget fatt runt 79 miljoner kronor som skulle ha anvants till forskolorna som har 200 somaliska barn.

Agaren domdes till fem ars fangelse for grovt bokforingsbrott, brottet gav henne (agaren) 20 miljoner skattefria Jihad kronor.

Fler andra inblandade atalades. Las mer om Jihad dagisbolaget och den misstankta korruptionen har.

De somaliska barnen vars foraldrar ar hemmavarande har altsa inte ens ett behov av forskola eftersom familjen inte arbetar men sitter hemma och formodligen indiktrineras av pro-islamist TV kanaler som Al Jazeera mfl.

Det ar Lansratten som beslutar att bolaget ska fa oppna igen med nya inblandade agare, nytt namn och ny styrelse. De nya operatorerna ar nagra av de somaliska foraldrarna.

Dessutom ska kommunen fortsatta att bidra med pengar till den helt onodiga verksamheten. Forut kostade det 20 - 25 miljoner kr per ar for att underhalla de 200 somaliska knattarna. Det blir runt 100 000 kr per knatte.

Vet nagon hur mycket  det kostar per ar med dagis for svenska barn? Jag kan inte tanka mig att det ar berattigat att varje forskoleplats kostar skattebetalarna 100 000 per ar. Varje somalisk familj som har runt 10 barn vilket ar normat skulle da kosta 1 miljon varje ar bara i forskoleplats. Hur gar den ekvationen ihop med tanke pa att att ulands-barn kan sponsras med nagra tior/m i sina hemlander.

Det viktigaste har ar ju att verksamheten inte ens behovs, var gar fornuftets granser? Fornuftet upphor och korruptionen och sloseriet startar da den offentliga sektorn har hand om skattepengarna och delar ut pengarna.  SVD