Sunday, December 21, 2008

Reepalu (s) en av de mest skyldiga till Rosengardsfiaskot.



Ilmar Reepalu (s) skriver en artikel i Sydsvenskan tillsammans med Nyamko Sabuni. De uppmanar foraldrarna till upprorsmakarna att "lugna ner ungdomarna och se till att oroligheterna upphor". Reeplau ar en av de som ar mest skyldiga till upploppen och forutsattningarna for upproret. De ar medvetna om att vuxna uppmanar till valdet, occupation och revolt. Hur manga vuxna som stoder valdet vet ingen, det vore vart att ta reda pa.

Hans agerande har i aratal lett till en storre massinvandring till Malmo. Alla problem som syns i tidningsrubrikerna har funnits dar i alla ar men Reeplau har inte gjort nagot for att radda staden.

Han uppmanar foraldrarna att fixa problemet. Han sjalv har ju ingen losning. Det visade han under socialistmotet i Malmo nyligen. Extremistgrupperna fick moraliskt och ekonomiskt stod av Reepalu. Han beviljade 2,5 miljoner kr i bidrag till grupperna och demonstrerade tillsammans med dem. Senare pa kvallen gick det som det alltid gor nar de samlas, innerstaden slogs i spillor, skadorna kostade miljonbelopp. Han beordrade dessutom polisen att halla sig passiv och ta av sig hjalmarna under pagaende upplopp.

Reepalu och Sabuni har ingen losning. De papekar att den bara ar en liten del, nagra hundra av de 8000 boende ungdomarna som deltar i upproret. Det kanske stammer en kvall, men nar de trottnar nagra dagar senare sa kanske nagra hundra andra tar upp kampen. For att citera ungdomar i Bergsjon, ett annat ghetto, "de flesta har i Bergsjon ar kriminella" (Enligt Janne Josefsson's TV reportage). Reepalu vet formodligen ingenting om hur manga som ar kriminella i Rosengard. 

Problemen finns kvar och okar i omfattning varje vecka. Om befolkningen fortsatter att rosta pa Reeplau och hans massinvandrings politiker sa betyder det att de vill aven i framtiden fortsatta med att forvarra dessa problem. Moderaterna ar inte battre vilket var en besvikelse for manga som rostade fram Allianssegen i valet. Per Schlingman (m) sagt foljande om massinvandringen " VI EFTERSTRAVAR ETT PLURALISTISKT SAMHALLE". Om han talar for moderaterna sa efterstravar de darmed mer massinvandring vilket maste vara overraskande for manga. Innan valet fanns ju hoppet att moderaterna skulle vara klokare an vansterregeringen och vanda invandringvagen till en repatriering for kriminella och falska flyktingar. Nu blev det tvartom, massinvandringen fordubblades, massbrottsligheten blir varre, uppklarande brott blir farre, polis/domstolar far mindre resurser och straffen ar i stort obefintliga.

Ovanpa detta sa vill de oka massinvandringen ytterligare med en generell inbjudan till alla utomeuropeiska ulander att soka arbete i Sverige. Dessutom vill de oka flyktingstrommen med nya regler som gor att flykingar fran tredje land far komma hit, regeringen soker aktivt upp sadana flyktingar. Nastan alla forslag de har i invandringspolitiska fragor leder till en storre massinvandring. 

Vara politiker ar livsfarliga for Sverige. Reinfeldt sade att han "forfarats" (av massbrottsligheten, min notering) efter att ha talat med aklagare och poliser. Han var uppenbarligen oinformerad om tillstandet i Sverige. Den tid det tog Reinfeldt att arrangera dammsugarbilden skulle en klokare politiker kunnat anvanda till att fatta hundra belut som skulle kunnat forbattra Sveriges alltmer kaotiska situation. Istallet sa skickas en fd asylsokande (Sabuni) ut att skriva en artikel tillsammans med den som ar mest skyldig till Rosengardskaoset (Reepalu). Det enda de samverkande politikerna astadkommer ar att uppmana foraldrarna att "lugna ner ungdomarna". SVD SVD DN DN AB AB DN SVD

Vara politiker ar livsfarliga. De fattar inte det som snart alla svenskar och invandrare fattat. Bussen Sverige ar overfylld och rullar ner i utforsbacken hogre hastighet eftersom bromsarna inte langre fungerar.  

4 comments:

Anonymous said...

Socialdemokraterna lär visst ha fått 72,5 procent av rösterna i Rosengård i förra valet...

Anonymous said...

Well, there really is nothing to say except that you native Swedes deserves what's coming to you. You were warned against opening your country to third-worlders but you wouldn't listen. Indeed, 98% of you continue voting for open borders!

You Swedes made the bed, now go and sleep in it!

Enjoy....

Olle E said...

Till alla som har förståelse för Rosengårdshändelserna:

Stöd Rosengårdsbornas kamp, parkera din bil i Rosengård!

Frid

Anonymous said...

Det ar inte bara bromsarna som inte fungerar! Den bussen har dubbla forgasare och kors med HOLY GASOLIN..........
TAKE THAT WONDERHART...........