Tuesday, February 12, 2008

Komiska teckningar leder till mordhot, terror och hundratals brander.

Muslimerna mordhotade den danska tecknaren. Den Svenska konstnaren Lars Vilks har ocksa mordhotats av muslimer. Han har tvingar flytta tll hemlig ort och ar numera varldsberomd efter att ha varit med i TV i flera lander efter alla hot och upplopp. Dessvarre finns det svenskar som ar beredda att forsoka morda honom. En knasbloggare som kallar sej Jinge har till och med skrivit en kommentar med ett indirekt/direkt hot efter att ha fatt reda pa att Islamisterna i Irak har utfast en beloning. Se skarmdump nedan. Jag antar att han inte ar muslim eller Islamist och skulle ata sej mordet enbart for pengarnas skull.

Tyvarr har numera muslimer ett stort hotfullt inflytande i Europa. Gissa vem som sade "respektera min religion annars branner vi ner Danmark"? Man far ingen repekt under hot om vald. Nu ar Danmark likt Frankrike, det ar mycket pinsamt att se.

Inte bara Islamister anluter sej till deras terror aktiviteter, "vanliga" svenskar ansluter sej till Islamisterna av olika skal. En del gor det pga av deras gemensamma judehat, andra for judehat och hat for kapitalismen och usa hat. Oavsett vad orsaken ar sa ar islamister, svenska eller utlandska en stor fara for alla och maste bestraffas sa fort de utrycker hot annars kan hot snabbt overga till vald, mord mm. I Nederlanderna sa har flera kanda personer mordats och hotats till livet av Islamister enbart for att de gjort precis som vi brukat gora i vastvarlden, utrycka sej i olika fragor eller engagerar sej inom politiken. Las en aktuell kommentar om det.





Muslimer ska ha klart for sej att i vastvarlden kommer vi alltid bevara friheten att uttrycka oss fritt. Vi kommer fortsatta att utrycka oss pa olika satt och en del komiska teckningar kan forolampa olika religioner och religiosa ledare. Passar det inte sa kan de aka till ett annat land.
Hotelser ar straffbart. Enbart for att var nuvarande regering inte bryr sej mycket om att bestraffa hotande valdsman sa kan det snabbt andras om vi far in nya politiker som bryr sej om det dom ar betalda att arbeta med. Med narmare 600.000 - 700.000 muslimer i Sverige idag sa maste vi spendera mer resurser pa brottsligheten, vald och hotelser. Det ar en realitet som vi inte kan spara pa. I DN skrivs det om en terror misstankt Somalier i Rinkeby. Han ar misstankt for att ha svindlat skattebetalarna och smugglat miljontals kronor till Somalia. Han har nu ertappatas med en karta over Lars Vilks bostad och militar morkerseende kikare. Fragan ar hur han kommit over den teknologin, USA har exportforbud pa den typen av militar utrustning. Han kaske har fatt nys om beloningen och vill hinna fore knasbloggaren Jinge? Skamt asido sa ar stituationen i Sverige allvarlig. Hotelser och mordplaner kan inte tolereras, vi kanske maste andra vara lagar om de inte ar tillrackliga for att ta itu med alla hot. Jag tvivlar pa att vara nuvarande politiker kan hantera saken, de kan formodligen inte ens avgora vilken av de fyra ovanstaende bilderna som ar mest franstotande och vilken som ar olaglig.

Las mer pa Froken Sverige bloggen. Det finns fler komiska teckningar hos bloggen Muhammed Kalb Ibn Kalb.
En mycket rolig Muhammed film finns att hitta pa Youtube. Varning, den ar en aning grotesk men rolig om man har den typen av humor. SVD SVD DN AB DN DN SVD SVD

No comments: